Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUMMER DAYS

27. juli 2015

button-down-denim-skirtAdlinks: II COS TEE II ASOS SKIRT II PROENZA BAG II ADIDAS SNEAKERS II DANIEL WELLINGTON WATCH II

Har slet ikke fået vist jer disse billeder fra London. De blev taget i Notting Hill, hvor vi brugte den sidste dag på at slentre rundt, spise syndigt gode cupcakes og de bedste burgere jeg hidtil har smagt, men alt det kan i læse mere om i min London spiseguide her.

I London viste sommeren sig fra sin bedste side, og jeg havde derfor rig mulighed for at lufte bare blege arme og ben. Denne dag var det i en simpel forening med hvid basistee fra Cos, hvis t-shirts absolut kan anbefales samt i denimnederdel fra asos, som også bliver brugt flittigt. Derudover var jeg hoppet i mine løbesko. Følte mig en anelse mere sportyspice, end hvad jeg nok normalt ville foretrække, men det var SÅ rart at have noget ordentligt at gå i, når man går 10-12 kilometer i løbet af en dag.

 

 • Reply
  Karina
  27. juli 2015 at 14:09

  Du ser godt ud søde <3

 • Reply
  Ida
  27. juli 2015 at 17:21

  Haha skulle næsten også til at spørger om det ikke være taget lige foran huset, hvor filmen ‘Notting Hill’ blev spillet 🙂
  Og hvor lyder det skønt at I havde vejret med jer. England er jo ellers ikke bekendt for det bedste vejr 🙂

Kommenter