Boligindretning

MIT NYE HJEMMEKONTOR

27. april 2017

img_1773img_1774img_1667-1

Som nogle af jer måske allerede har set glimt af på min Instagram (@merimeri.dk), har jeg indrettet vores hjemmekontor påny. Et påskeferieprojekt var ellers at få fritlagt en murstensvæg i vores soveværelse, hvor skrivebordet her også står, og så få nedlagt vores hjemmekontor, som vi efter at vi er blevet færdige med studierne heller ikke bruger helt så meget som tidligere. Den ene dag tog dog den anden i påskeferien, og vi kom aldrig igang med murstensvæggen, som trods alt kræver lidt tid – og tålmodighed – og kontoret står derfor stadig. Med både soveværelse og hjemmekontor i samme rum, hvor indretningen dog blevet lidt kompakt, og jeg kastede mig istedet over at flytte lidt rundt på kontorhjørnet for at give mere luft til sovehjørnet og samtidig gøre selve skrivebordet og indretningen dér, mere sammenhængende.

Og som I kan se på billederne her, er resultatet faktisk blevet ganske fint. Jeg er i hvert fald ovenud tilfreds og har i den grad genfundet lysten til at flytte mine blogarbejdsaftener op på hjemmekontoret igen.

De af jer, der har fuldt med på bloggen de seneste par år, husker måske, at skrivebordet er en DIY løsning, hjulpet på vej af min morfar og far. Min morfar har svejset selve stellet til skrivebordet sammen, og så har min far hjulpet med at skære en OSB plade til, som så blot hvilket ovenpå. En virkelig nem løsning på et skrivebord. Klapstolene er i ret mange der spørger til, når jeg deler billeder af dem, men desværre er det nogle gamle stole jeg har arvet af mine forældre. Mit råd er derfor at kigge efter lignende stole på loppemarkeder. Og standen skal man ikke være så nervøs for, da man altid kan, ligesom vi har gjort, shine dem op med en gang spraymaling i hvad farve man end måtte ønske.

Det bedste af det hele er nok næsten, at jeg har halvanden meter bordplade at slå mig løs på med nips og dimserier. Den slags skal man ikke sige til mig to gange, og jeg er derfor gået all-in med kaktus, magasinstakke, blyantholdere, æsker, kurve og lyserødt print. Mit helt eget lyserøde hjemmekontor <3

UPDATE: En sød læser har netop gjort opmærksom på, at klapstolen er en gammel IKEA stol designet af Niels Gammelgaard. Måske den viden kan gøre søgningen efter lignende stole nemmere.

 • Reply
  Sarah
  28. april 2017 at 10:03

  Jeg kan fortælle, at stolene er IKEA stole, som er designet af N. Gammelgaard 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. april 2017 at 10:32

   Ej hvor er du god lige at lægge inde med den info Sarah. Jeg har fluks opdateret indlægget, så forhåbentlig det kan gøre søgningen lettere, for dem der leder. Jeg kan i hvert fald se, at der er nogle stykker til salg på dba.

   • Reply
    Sarah
    28. april 2017 at 11:33

    Så lidt da! De er også så fine 🙂 !

    • Reply
     merimeri
     28. april 2017 at 11:37

     Det er de altså. Spottede dem på et tidspunkt henne hos Ditte fra Velvetsnow, som har været heldig at finde den i blankt stål, og den var virkelig også fin!

 • Reply
  kathrine
  28. april 2017 at 10:35

  Hvor er det bare et mega fedt sted du har fået lavet dig der, er vild med stolene og bordet. wow! :).

  God weekend 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   28. april 2017 at 11:39

   Tak Kathrine. Utroligt hvad det kan gøre, når man lige leger lidt med indretningen og flytter rundt på lidt nips 😉
   Også en god weekend til dig søde du!

 • Reply
  Lise
  5. juli 2020 at 20:53

  Hej
  Jeg kan se opslaget er ældre, men jeg håber du kan hjælpe alligevel ☺️ Skal man give pladen noget lak fir at den er god som skrivebord?

 • Reply
  Helle Jørgensen
  29. januar 2023 at 18:31

  Hej. Jeg overvejer at lave et skrivebord af osb plade, men har du lakeret den eller giv den epoxy eller lignende?

  • Reply
   Line Schjelde
   4. februar 2023 at 13:26

   Hej Helle, jeg havde ikke behandlet pladen dengang, og det var ikke et problem med den glatte overflade. Vil dog anbefale, at du sliber kanterne og måske giver dem lidt lak.

Kommenter