Boligindretning

LAMPEJAGT OG RABATKODE TIL ELLOS

20. maj 2019

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos

II 1 II 2 II 3 II 4 II 5 II 6 II

Hånden op, hvis du også synes, lamper kan være noget af det sværeste at komme på plads med i indretningen. Du er helt sikkert ikke alene. Jeg er i hvert fald med dig hele vejen, og synes det kan være lidt af en udfordring at finde frem til den helt rigtige belysning i et rum. Væglampe, loftlampe, gulvlampe, bordlampe? Valgene er uendelige, og når man endelig har fundet en værdig kandidat, koster den det hvide ud af øjnene.

Lige nu er jeg i fuld gang med at overveje belysning til makeoveren af vores soveværelse og for at spare mig selv for frustrationen over at falde for en lampe, der er langt væk fra mit budget, er jeg startet med at kigge hos Ellos. Priserne er nemlig ganske rimelige her, og der plejer at være noget for enhver smag i deres store udvalg af lamper.

Jeg er da også lykkedes med at finde hele seks lamper, som jeg tror ville passe godt ind herhjemme. Både væglamper, der kan bruges som natlamper, en bordlampe og fine pendler til at sprede stemning i loftet. Den dyreste koster 1299kr, og de øvrige et godt stykke under. Et mix af bløde former og farver, og mere skarptskårne, skulpturelle snit. Især lampe nummer 4 og 6 tror jeg kunne tilføre noget rigtig fint i vores soveværelse. Den rosa pendel som hyggebelysning over vores IKEA Stockholm skab, og pendlen med skærm i stof har et drømmende udtræk, jeg ville elske at have hængende over sengen.

Lampe nr 2 overvejer jeg som natlampe. Måske bare i hvid istedet, for at holde fast i det bløde og feminine udtryk, jeg har længtes sådan efter i soveværelset. Tror I ikke det kunne være ret fint? Jeg har sat et billede ind af vores nyindrettede soveværelse, så I kan få en ide om, hvor lamperne skal sidde.

I forbindelse med indlægget her har jeg også fået mulighed for at dele en rabatkode med jer, som giver 40% på dyreste vare. Gælder udvalget af lamper men også tekstiler, indretning (ikke møbler) og tøj. Således er der næsten ingen undskyldninger for at komme i mål med lampejagten. Rabatkoden, der er 460008, gælder indtil 31/5.

KLIK HER for at komme til udvalget af lamper.

 • Reply
  Nanna
  20. maj 2019 at 10:08

  Tak for den gode rabatkode. Det er dog ærgerligt, at den ikke gælder nedsatte vare, og alt alle deres gardiner for eksempel er sat ned. Men det er jo smart nok af dem:)

  • Reply
   merimeri
   20. maj 2019 at 18:52

   Ja, det er selvfølgelig en skam hvis du lige havde udset dig nogle fine gardiner. Koden gælder jo indtil 31/5, så måske du kan være heldig at tilbuddet på gardiner når at udløbe inden koden gør det?! Det er i hvert fald værd at holde øje med 🙂

 • Reply
  Anna
  20. maj 2019 at 13:04

  Dejlig rabatkode! Er der et minimumsbeløb man skal købe for, før den gælder?

  • Reply
   merimeri
   20. maj 2019 at 18:51

   Hej Anna, nej ikke så vidt jeg er orienteret. De 40% rabat gælder én vare, og ikke møbler og udsalgsvarer.

Kommenter