Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

21. maj 2019

Godmorgen venner ♥

Så blev det tirsdag, og ovenpå den trætteste mandag, jeg længe har haft, glæder jeg mig over allerede at være ét skridt nærmere weekenden, haha. Jeg glæder mig så meget til at vi torsdag i næste uge starter vores sommerferie. Glæder mig til at være fire hænder om Nola hele dagen, istedet for kun mine to, som i den grad er på overarbejde for tiden. Jeg kan godt mærke, at der skal ske meget mere nu for at holde hende underholdt og aktiveret end tidligere, og selvom vi de fleste uge kommer afsted til både rytmik, svømning, på legeplads og mange ture med klapvognen, er det stadig nogle lange dage, vi har os, indtil Mads er hjemme og kan overtage underholdningstjansen for en stund. Men lige om lidt er det forbi, og vuggestuestart kalder, og om to måneder sidder jeg tilbage på pinden på kontoret, og længes garanteret lidt efter selv de lange dage med Nola derhjemme, så jeg prøver at minde mig selv om at nyde det også her til sidst. 

Ovenpå en maratondag på kontoret igår, møder Mads sent i dag, så jeg benytter lige denne morgenstund til et forsinket tilbageblik på de rare glimt fra ugen der gik. Sidste uge var fyldt med små herlige hverdagsafbræk, så selvom det var en uge uden vilde planer på programmet, gjorde den alligevel et ganske godt væsen af sig. 

II En aftenstund hvor vi for en gangs skyld ikke var krøbet op i sofaen (med hver vores telefon og et tv til at stjæle den sidste rest af vores opmærksomhed), men istedet gik på hjemmekontoret sammen. Og ved I hvad? Den lille smule luftforandring i aftenprogrammet gjorde virkelig godt. Så selvom vi stadig sad optagede af arbejde på hver vores skærm, var vi alligevel sammen og kunne sidde og snakke henover skærmene og det glas rødvin, vi havde skænket os. Sådan en aften håber jeg på igen i denne uge! II

II I sidste uge var jeg inviteret til brunch på veganer favoritten Souls (reklame), og her fik jeg byens bedste matcha latte. Så god at jeg er på nippet til at gøre det til en personlig mærkesag at lokke Souls til Vesterbro, så jeg kan få matchaen inden for en mere overkommelig rækkevidde. Ej hvor var den god. Helt perfekt forhold mellem bitter og sødme II

II Aftenmagi fra stuevinduet. Det tætteste jeg kommer på en solnedgang i det fri, apropos lørdagens indlæg om ting jeg savner, efter jeg er blevet mor II

II Tænk at jeg nu har en datter, der er så stor, at hun kan sidde med til bords i sin helt egen stol, når vi er ude at spise. Det åbner jo en helt ny verden af muligheder. Altså hvis stedet har højt nok til loftet til, at der ikke bliver set skævt til madrester på gulvet og legetøj, der til tider bliver banket lidt højt og begejstret ned i bord eller gulv. Det var der heldigvis på Souls, så sjældent har jeg nydt så meget at være ude og spise med Nola, som jeg gjorde der. Hun hyggede og vi hyggede, og ingen af delene gik udover hinanden II

II Eftermiddagsliv på Sønder Boulevard. Det håber jeg vi vil være lige så gode til at nyde også nu hvor Nola er med, som vi har været det tidligere. Tænk sig hvis vi ovenikøbet kunne spise frokosten eller aftensmaden derude. En lille flig af livet før børn, som jeg savner, men som måske alligevel er tættere på, inden jeg havde turde håbe på … II

II Søndagssødt. Lækker, cremet og vegansk fristelse fra Banana isboden på Broens Gadekøkken. Min debut, men det bliver absolut ikke sidste gang med sådan en lille portion herlighed II

II #hubbygoals! En mand der støvsuger med sit barn på armen. Så bliver det da ikke mere sexet, haha. Jeg kommer til at blive godt gift ♥ II

 • Reply
  Marie
  21. maj 2019 at 10:40

  Hei Line!
  Jeg skal til København neste uke, og lurer på om du har noen tips til god morgenmad, middag og kafeer? 🙂

 • Reply
  Laura
  21. maj 2019 at 17:14

  Oh where is your blouse from? <3

  • Reply
   merimeri
   23. maj 2019 at 14:55

   Its a dress from Minimum. From last summer though, so unfortunately sold out by now 🙁

Kommenter