Ting jeg kan li'

#ONWEDNESDAYS WEWEARPINK

26. april 2017

baum-und-pferdgarten-magena-skjorteINDEHOLDER REKLAMELINKS: II BAUM UND PHERDGARTEN SKJORTE (LINK HER) II H&M VINTAGE JEANS (LINK HER) II ZARA BLOMSTREDE SANDALER (LINK HER) II MAC PINK LÆBESTIFT (LINK HER) II

#Onwednesdayswewearpink. Et citat der for nogle er en reference til den ikoniske Mean Girls film fra 2004. For mig er citatet lig med den fantastiske onsdagsklub, som en af mine favoritbloggere Cathrine aka Rockpaperdresses står bag. Cathrine har nemlig sat sig for, at hver onsdag kræver lidt pink glæde – og det gør hun godt. Så godt er jeg hver onsdag får lyst til at gøre hende kunsten efter.

Men som jeg skrev til Cathrines #Onwednesdayswewearpink billede på Instagram idag, så har jeg en ide om, at jeg med mit røde hår ikke gør det så godt i lyserød. Hvilket også var den eneste årsag til, at jeg ikke slog til på den fineste lyserøde silkeskjorte fra Baum und Pherdgarten, da jeg stod og følte mig onsdagsfin i et prøverum i Magasin tidligere i dag. 

Dét argument købte Cathrine dog ikke, og der gik ikke lang tid før et udvalg af smukke rødhårede kvinder iført lyserøde gevandter landede i min insta indbakke, som bevis på, at rødhårede absolut godt kan bære pink. Og som Cathrine skrev, så er livet for kort til at købe andet end dét der glæder – også selvom man måske har en ide om, at lyserød ikke er ens farve. Sagen er nemlig, at jeg hver eneste gang jeg ser Cathrine i noget af hendes fine lyserøde tøj, altid mixet på den helt uperfekte, perfekte måde (#girlcrush), får jeg lyst til at gøre hende kunsten efter, og tage del i hendes ondagsklub. Og takket være hendes gode argumenter – og en alene-hjemme aften på sofaen med GIRLS i baggrunden, som er det perfekte online-shopping set-up – har jeg besluttet mig for at give efter for min pink længsel, og har netop klikket skjorten hjem. Og jeg glæder mig uendeligt til at drysse lidt pink udover min sorte, grå og blå basisgarderobe. 

    Kommenter