Ting jeg kan li'

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2018: MINE FAVORITTER

18. april 2018

hm-conscious-exclusive-2018

H&Ms Conscious Exclusive 2018 kollektionen lander online og i udvalgte butikker i morgen, og jeg har været inde for at kigge lidt nærmere på årets kollektion. Og mens de store rober, omend vanvittigt smukke, ikke lige frister her – lever et alt for uglamourøst liv til, at jeg har en anledning til at tage sådan en sag på – så er der også nogle virkelig smukke, og noget mere anvendelige hverdagsstyles imellem; fx den klassiske skjorte i enten mørkeblå pinstripe eller helt simpel hvid. Perfekte til både jeans, en smal nederdel eller  vidde bukser. Den grønne brokadenederdel er også fin, og den kunne jeg snildt forestille mig til en enkel tshirt i grå, navy eller hvid og med en klassisk jumper udover indtil vejret for alvor er til bare arme. Den skulpturelle minikjole måtte også godt flytte ind, og jeg ville bruge den sammen med sneakers for at tone den lidt ned. 

Årets accessories er også værd at tjekke ud, for blandt dem gemmer sig blandt andet de fineste trekantsbh’er og seje slingbacks. Jo, fristelser er der nok af.

Har I udset jer noget fra kollektionen, som I håber, at få fingrene i?

Hele kollektionen kan ses her

    Kommenter