Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I JUNI

1. juni 2019

Vi er tre dage inde i vores ferie, og jeg har allerede mistet fornemmelsen af tid. Det tegner godt for årets sommerferie! Men nuvel, kalenderen siger lørdag, og uret viser, at årets officielt første sommerdag er ved at gå på hæld. Således har jeg sat mig til rette foran computeren, mens Mads har lagt an til Champions League finale, og er klar til at dele listen af ting, jeg håber, min juni kommer til at byde på. 

 • Sløve (sommer)dage med lige præcis ingenting på programmet på Fanø, som vi drager videre til i morgen. Dagene i Aarhus har været fantastiske, men også travle i et forsøg på at nå at få så meget som muligt ud af byen. Derfor vil jeg gøre mig umage med at sætte tempoet ned over den kommende uge.
 • Et hæderligt salg, når jeg næste søndag har en stand på Onkel Dannys loppemarked med en veninde. Første loppemarked i mere end et år, og jeg glæder mig til at være tilbage på et af mine favoritmarkeder i København.
 • Nusse om planlægningen af Nolas 1 års fødselsdag, som vi har besluttet at gøre et stort nummer ud af, og derfor har inviteret 50 venner og familie til sommerfest i vores gårdhave. Glæder mig til at fortælle jer mere og åbne lidt mere op for, hvordan vi griber dagen an.
 • Blive tante for første gang når den fineste lille fætter til Nola, møder verden senere på måneden.
 • Aflevere Nola i vuggestue med ro i maven og et helt hjerte. Ligesom de fleste andre har jeg også grædt mig igennem TV2 dokumentaren Dagsinstitutioner bag facaden, men jeg vælger at tro på det bedste og på at den hjertevarme og overskud, vi indtil nu har overværet i mødet med Nolas vuggestue, er gældende for størstedelen af tiden dernede. 
 • Gensyn med verdens bedste mødregruppe, jeg som samlet flok ikke har set i snart halvanden måde. 
 • Fejre min seje farmors 90 års fødselsdag. 
 • Fortsætte vores Danmarks turne når vi i forbindelse med et samarbejde tager en weekend til Aalborg. Vi har virkelig fået øjne op for de mange gode ting ved ferier i hjemlandet, og jeg glæder mig til endnu engang at tage med min familie på tur ud i det danske sommerland. 
 • Sæsonpremiere på The Handmaid’s Tale!
 • Grønne sysler. Ovenpå en håbløs maj vejrmæssigt, tænker jeg, at tiden nu er moden til at så kartofler og urter i krukker i gården.
 • Reply
  Venterpaavinblog
  2. juni 2019 at 7:22

  Dejlige planer, er sikker på fødselsdagen er rigtig hyggelig at planlægge!
  Jeg fik også lavet min juniliste på bloggen igår, og glæder mig til sådan til at nogle af de årlige sommertraditoner skal begynde – og til tøsetur til London 😀
  Så må vi bare håbe, vejret er med os alle i denne måned.
  – A

 • Reply
  Maja
  5. juni 2019 at 16:14

  Hej Line, fint outfit 🙂 Overvejer at slå til på samme Arket jeans – hvordan er de i størrelsen?

  • Reply
   merimeri
   10. juni 2019 at 16:52

   Hej Maja, synes de er ret normale i størrelsen, hvis man da overhovedet kan sige det om jeans?! Synes altid det er så svært at sammenligne jeans størrelser, men jeg har taget mine i en str 27, som vist svarer meget godt til den str 36 jeg normalt er i underdele 🙂 Kh.

Kommenter