On my mind

TORSDAGSTANKER #2

31. maj 2019

Godmorgen fine venner, og glædelig fredag!

Jeg sad og skriblede på mine torsdagstanker i bilen på vej til Aarhus fra Heartland i går, men fik dem aldrig udgivet, så de kommer istedet i dag.

 • Mon der findes en universel søvnkarma-lov, der gør, at på den ene (og der blev sagt ENE) morgen, hvor vi skal tidligt ud af døren, der sover Nola bedre, end hun nærmest nogensinde har gjort, og vi ender således med at skulle vække hende. Prisen for det i dag var så, at hun (som sædvanlig) synes dagen skulle starte et godt stykke før klokken 6, selvom hun først kom i seng et par timer senere end hun plejer. 
 • At have en 10 måneders tumling med på festival i silende regn er omtrent lige så meget op ad bakke, som det lyder. Jeg havde to ting, jeg ville gerne ville opleve på Heartland igår. Folkeklubben og talk med Jonathan Spang og Hella Joof. Førstnævnte missede jeg, fordi jeg i nærmest hele koncertens varighed ledte efter et sted at pusle Nola. Sidstnævnte kom vi for sent til, fordi Nola skulle have mad, og da vi kom derned, passede formatet ikke den unge dame, som straks vi var kommet på plads i teltet, begyndte at græde. Super. 
 • Hvordan kan de der smarte festival-typer stadig lykkes med at se lækre ud, når det regner hele dagen? Se fx bare flotte Emily. Sådan så jeg ikke ud! Det var mere noget med mudrede sneakers, mascaraplettede øjne og drivvåd, flad knold. 
 • Hvad mon meningen er med den kæmpe oppustlige svane foran Egeskov Slot, der mest af alt ligner en rank fuck-finger? Jeg er med på satiren i den, men forstår ikke behovet for at associationen til fuck-fingeren skal være noget af det, festivalgæsterne tager med derfra?
 • At Juno the Bakery var præsenteret på Heartland. Og at de havde slagtilbud på deres snurrer … I can’t even. Så i skrivende stund er jeg på min 3. snurre på under et døgn, ha.
 • Hvor skør en størrelse ferie, når man er på barsel, er. Jeg svinger mellem at glæde mig helt enormt og så ikke rigtig kunne overskue den, fordi leverpostejsmadderne, de faste rutiner omkring sovetider, tøjvask osv, jo bare følger med, selvom vi flytter os fra hverdagen derhjemme.
 • Findes der overhovedet noget sødere end en far med sit barn i en bæresele? Åh, mit hjerte …. 
 • Reply
  Sarah
  1. juni 2019 at 16:05

  Uden at have været på Heartland, så kan jeg sige, at kunstneren David Shrighley var på festivalplakaten, og svanen er en af hans skulpturer. 🙂

 • Reply
  Lullumut
  1. juni 2019 at 21:43

  Uh, det lyder lidt som en træls oplevelse. Sådan så det så absolut ikke ud på Instagram 🙂 Jeg er sådan en mor, der ikke går nogen steder, med mindre jeg ved præcis, hvor jeg kan pusle. I øvrigt er vi nået til sådan et dejligt stadie, hvor han kun vil have skiftet ble, når han kan se Cocomelon på iPad imens. Det er godt nok op ad bakke..

Kommenter