Rejser & rejseguides

FERIEHILSEN FRA FANØ OG TIP OM DET FINESTE SOMMERHUS

3. juni 2019

Indlægget er udgivet i samarbejde med feriehusportalen Cofman

Bare 24 timer er det siden, vi kørte af færgen på Fanø, og allerede nu har feriefreden for alvor indfundet sig. I Aarhus havde vi travlt med at nå omkring så mange anbefalinger som muligt, og vi nåede ligesom aldrig rigtig ned i gear. Men på Fanø skal vi lige nøjagtig ikke nå noget som helst, og den plan plejer at gøre noget godt for fornemmelsen af ro.

Vi er tjekket ind i “Puk”. Det fineste lille blå sommerhus midt i bakkelandskabet, og som jeg skrev på Instagram igår, er det altid med en lille portion nervøsitet, at jeg for første gang låser døren op til et fremmed hjem, der den kommende tid skal agere mit hjem. For hvad nu hvis det ikke lever op til billederne? Hvis kemien slet ikke er der? Det har jeg prøvet et par gange med airbnb’s, og jeg er så tilpas meget et hjemmemenneske til, at hvis jeg ikke føler mig tilpas i et hjem, har jeg virkelig svært ved at slappe af i det.

Heldigvis er det ikke tilfældet med vores blå Fanø sommerhus. Det lever i den grad op til forventningerne og mere til. Og efter jeg lavede en sommerhus house tour på Instagram i morges, er I allerede mange, der har skrevet og spurgt til et link til sommerhuset. Så det kommer her. Sammen med en billedkavalkade fra et sommerhus, vi allerede drømmer om at komme tilbage til igen.

Sommerhuset er booket gennem feriehusportalen Cofman, der er Nordens største sommerhusudlejning, og som jeg har indgået et samarbejde med i forbindelse med vores sommerferie. Efter i vinters at have skrevet dette indlæg og spurgt til anbefalinger til, hvor vi skulle tage hen på sommerferie ved Vesterhavet, henvendte Cofman sig nemlig og tilbød at vi kunne få lov at vælge et sommerhus gennem dem. Og med 95% af alle danske sommerhuse samlet på deres portal, var der nok at vælge imellem. Vi fik snævret feltet af Vesterhavs-områder ind, og begyndte at kigge konkrete sommerhuse. Og da vi faldt over “Puk”, var sagen afgjort. Vi skulle til Fanø!

Og her er vi så. I sommerhuset der kan findes HER. 63 yderst veludnyttede og totalistandsatte kvadratmeter. To soveværelser og det fineste børneværelse. Og en udstyrsliste der bl.a. tæller opvasker, vaskemaskine og tørretumbler, og således alt en (børne)familie kan ønske sig. For fire personer i en uge kan det lejes fra lige over 4000kr. Generelt var både Mads og jeg overraskede over, hvor billige sommerhuse der kan findes hos Cofman. 

    Kommenter