Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. juni 2019

I feriens navn er der vendt lidt op og ned på traditionerne herinde, og således måtte mandagens ellers faste tilbageblik på de små glimt fra ugen der er gået, vige til fordel for en feriehilsen med tip om vores skønne sommerhus. Til gengæld bød sidste uge på så mange herligheder, at jeg ikke har i sinde helt at overse denne uges omgang små glimt. 

Således har jeg sat mig til rette i sommerhussofaen med computeren i skødet, og valgdækningen kørende i baggrunden. Aldrig har jeg været så spændt på en valgaften. Jeg kan mærke, at mine politiske prioriterer har ændret sig efter jeg er blevet mor, og således har jeg for første gang i løbet af de 12 år, jeg har været stemmeberettiget, sat mit kryds ved rød blok. Og det tyder på, at meningsmålerne holder stik, og at vi vender tilbage til en rød regering efter de sidste stemmer er talt op i aften. Håber der bliver sat handling bag de mange klima- og nomeringsløfter!

Nåh, det var lige en lille valgbemærkning, inden jeg vender blikket mod sidste uge. 

II Sidste hånd lægges på ferieplanlægningen. Min indre planlægningsfanatiker elsker at nusse med to-do lister, og i sidste uge gjorde jeg lidt ekstra ud af listearbejdet ved at ledsage den med Mads’ umanerligt gode bananbrød. Mmm .. II

II Heartland debut med de her to ♥ Vi var vildt uheldige med vejret, der bød på regn fra start til slut, og da Nolas rytme endte med at passe ret dårligt med de ting, vi håbede at kunne have på festivalprogrammet, blev det desværre en lidt lunken festival for vores vedkommende. Vil vildt gerne tilbage og tage revanche, for sjælden har jeg været på en festival med så stort potentiale! II

II Morgenmaden på La Cabra. Egentlig kom vi der bare for deres kaffe, men deres avocadomad og surdejsstykker … oh my! II

II Legepladsen Børnenes Jord, som flere søde følgere var så gode at tippe om, da jeg spurgte efter tips til Aarhus. Fineste sted, og jeg elskede, at man lige rundt om hjørnet fra hvor vi boede, kunne boltre sig med kaniner, geder og babygynger. Kæmpe hit! II

II Nolas første færgetur. Hvilket hun var væsentlig mindre oppe at køre over end hendes mor, ha. Jeg har ellers (tilsyneladende) gjort det til en personlig mission at udvise en enorm begejstring, når Nola prøver nye ting. Den lille dame tager dog de fleste førstegangs-oplevelser med ophøjet ro, så oftest falder min jubel ret meget til jorden … II

II Fremme i sommerhuset. Med frikadeller og kartoffelsalat. Så bliver det da ikke mere sommer, hva’? II

II Weekenden sluttede med smuk solnedgang over Fanøs bakkede landskab. Jeg ønsker mig et sommerhus! II

 

    Kommenter