Hverdagsliv

FREDAGSPOST

23. august 2019

Rigtig glædelig fredag, venner. Fyldt med solskin og sommerlige takter. Det er jeg i hvert fald blevet levet, selvom dagen nu er startet lidt grå i toppen. Jeg satser på det vænner lige om lidt, så vi alle kan gå på weekend med solen i øjnene!

Jeg har glædet mig stort til denne dag. Ene og alene fordi jeg er ved at sprænges af weekendlængsel ovenpå sidste uges minimalt succesfulde weekend. Alt det vi gik glip af, skal indhentes og der skal fyldes godt og grundigt op på rarheder. I eftermiddag, når vi har hentet Nola fra vuggestuen, vil vi cykle en tur i zoo og nyde et par gode timer der, inden fredagsfreden indfinder sig. I morgen sætter vi kursen mod Enø, hvor mine forældre er på camping. Satser på Nola er lige så tidligt ude af fjerrene, som hun plejer, så vi kan komme tidligt afsted og nyde en hel dag ved vandet. Turen går tilbage til Vesterbro i morgen sen eftermiddag, da Mads skal til fødselsdag om aftenen, og på vejen håber vi, at nå forbi et sommerhus, vi har kig på, men vi må se, om det kommer til at passe.

Søndag har jeg en eftermiddagsaftale med en veninde, men ellers intet på tapetet, så dér skulle gerne blive tid til lidt træning, blogarbejde og at få sat det tøj til salg, jeg nu i et par måneder har haft hængende og vente på, at jeg skulle få taget mig sammen. Hængepartier, I ved. 

Et glimrende weekendprogram lige efter mit hoved. Det håber jeg også gælder jeres. Og ellers kan I som altid finde et par gode ideer til hvad weekenden kan bruges på i dette indlæg.

God weekend ♥

  • Se første afsnit af DRs nye dokumentarserie “Tillykke, I skal have trillinger”. Jeg så det igår, hvor det havde premiere, og jeg glæder mig allerede til næste. Så fint og livsbekræftende tv!
  • På søndag har du mulighed for at nyde det gode vejr fra vandsiden, og ovenikøbet starte dagen med god samvittighed. Nordic Ocean Watch Danmark holder i samarbejde med GoBoat Clean up Sunday, hvor du fra 9:15-11:3o kan sejle med rundt og rydde op i de københavnske kanaler. Du kan finde mere info her.
  • Mangler du inspiration til fredagsmenuen, kan du med fordel bestille billet til Frederiksberg Høstfest i aften, hvor Frederiksberg Allé fra klokken 17:30 bliver forvandlet til én stor fællesspisning ved langborde.
  • Det er også i denne weekend, at der er Kulturhavn festival i København, hvor byens havne forenes om en havnefestival. Der er virkelig mange fine tiltag på programmet, bl.a. muligheden for stand up paddle ved Bølgen, salsafest, og muligheden for at bygge kunst af havneskrald. Det fulde program kan findes her.
  • Hvis vi bliver i det festlige hjørne, så kan jeg også tippe om, at det er i morgen, lørdag klokken 11, at den årlige Skydebanegadefest skydes igang. Der vil bl.a. være loppemarked, masser af hyggelige aktiviteter for børn, streetfood og livemusik.

    Kommenter