Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

27. august 2018

Hej venner, så er der mandagspost ♥

Det føles sådan rigtig mandagsagtigt idag med regnen der pisker ned udenfor, og en sol det ikke lader til, at vi kommer til at se lige foreløbig. Nola har luret den, og har valgt at sove formiddagen væk – ingen grund til at stå op i dag. Vi skal dog til hørescreening med hende ude på Hvidovre Hospital over frokost, så sofahyggen har et sluttidspunkt, men indtil da udnytter jeg, at jeg uforstyrret kan sidde foran computeren og arbejde lidt. 

Først og fremmest vil jeg gerne sige en stor tak for jeres gode respons på mit ærlige indlæg om min første måned som mor og de ups and downs der følger med. Jeg er simpelthen så glad for, at stedet her er et forum, hvor man kan dele den slags uden at løftede pegefingre eller fordømmende kommentarer. Inden Nola kom, var jeg meget i tvivl om, hvordan jeg skulle balancere hendes tilstedeværelse her på bloggen, og om jeg overhovedet ville kunne slippe afsted med at skrive om mælkedirrende bryster den ene dag og garderobefristelser den anden, men det lader til, at I tager lige glædeligt imod begge dele, og det sætter jeg virkelig stor pris på, fordi bloggen dermed kan blive ved med at afspejle mig, både som mor, men også som Line, der fristes af pæne sager til garderobe og bolig. 

I den kommende tid har jeg indlæg i ærmet der også favner begge boldgader; en liste med mine bedste køb som mor, inspiration til årets efterårsgarderobe og så tænker jeg også at indvie jer i, hvad der står på min ønskeseddel til når jeg om snart kun 14 dage fylder 30. 

I første omgang gælder det dog mandagstraditionen med et indlæg og sidste uges rareste billedglimt …

II I tirsdags udnyttede jeg godt vejr og behovet for at komme lidt ud fra barselsboblen til at slå mig ned på Kaffeplantagen på Enghave Plads, hvor jeg kunne sidde og skrible på bloggen, mens Nola sov middagslur i barnevognen. Mon vi får flere af sådan nogle sensommerdage, hvor man kan sidde udendørs, eller er det ved at være forbi med det? Jeg håber det ikke! II

II Vi er i fuld gang med nakketræningen herhjemme, og bruger kyllingen fra bObles til at hjælpe den lille dame lidt på vej. Hun er egentlig glad nok for at ligge på maven, men at skulle løfte nakken er en anden sag, og der er kyllingen altså helt genial som et lille hjælpeværktøj II 

II Mads står for morgenmadstjansen herhjemme, og ovenpå en nat uden alverdens søvn, hjælper det gevaldigt på overskuddet når han byder på sådan en bowle her II

II Behovet for at finde på nyt og lave om herhjemme fejler ikke noget, og selvom ideerne ikke føres helt så hurtigt ud i livet, som jeg har kunne tidligere, så er der stadig nogle af dem, der bliver fulgt til dørs. I sidste uge var det et projekt med at få malet nogle bogkasser fra Trævarefabrikernes Udsalg, og jeg er SÅ glad for resultatet … II 

II Se nemlig lige hvor fint det er. To af kasserne var jo oprindeligt malet lyserøde, som I måske husker, men jeg kunne simpelthen ikke forlige mig med den farve, og den anden dag blev der så gjort kort proces, og jeg gik igang med den grå maling II 

II Fineste, fine blomster fra moar ♥ II

II Den sødeste lille badenymfe, som er lige dele træt og begejstret over at være havnet i vand II 

  • Reply
    Katrine
    30. august 2018 at 14:46

    Fine billeder 🙂
    Hvad er det for en grå maling du har brugt til kasserne? Det præcis den jeg er ude efter.

Kommenter