Hverdagsliv

Den perfekte garderobe / accessories

25. august 2013

De seneste dages garderobe-snak har fået mig til at se min nuværende garderobe i et helt nyt lys og jeg kan pludselig se helt nye anvendelsesmuligheder i det tøj jeg allerede har (det lyder super frelst, I know).
Nu hvor jeg har gjort mig det klart hvad den perfekte (efterårs)garderobe for mit vedkommende skal indeholde, så har jeg også måtte konkludere at eftersom min garderobe hovedsageligt vil bestå af tøj i enkle snit, god kvalitet og i farverne, sort og grå, så er det på accessories-kontoen at jeg skal opgradere mine outfits. Helhedsindtrykket I ved 😉
Ovenstående fire items er på den lange sigt (nogle af tingene har lidt længere udsigt end andre, haha) mine drømmekøb når det kommer til accessories. ALT basis tøj vil jo se lækkert ud med en Chanel over skulderen, så i forhold til dét, så er de mange, mange penge for tasken en god investering imo. Jeg kommer nok aldrig til at købe den fra ny, men med en god portion tålmodighed, så skal det nok lykkes en dag. Tørklædet er fra Toogoodtobebasic og er tilpas klassisk og lækkert til at jeg slet ikke kan forstå jeg har kunne undvære det 😉 Med en pris på små 500 kr, så er det også inden for rækkevidde, så mon ikke det nok skal finde sin vej ind i garderoben når vi nærmer os vinter. Lanvin-ballerinaerne vil være en kærkommen opgradering til min samling af flade sko, som mildest talt er en kedelig samling. Og Balenciaga Velo? Den er jeg endnu ikke træt af nej 😉

// As I have concluded that my autumn/winter wardrobe mostly will be held in black and grey colors, accessories is the category where I should spend a little extra. I dream of Lanvin flats, cashmere scarfs, Balenciaga Velo bag and then there is .. Chanel! Chanel is a little out of my league right now, but hopefully one day …

 • Reply
  Pixels og Poesi
  25. august 2013 at 19:52

  Jeg tænker også meget i accesories, særligt tasker, pt., fordi jeg står i en lignende situation som dig. At jeg også kan se hvor glad jeg bliver for specielt tasker, gør også en del. Knuselsker stadig min Bays.

  – jeg drømmer i øvrigt også om Balenciaga. Det er dog nogle andre modeller der har fanget mit øje.

  Gad godt vide om Lanvins ballerinaer holder bedre end så meget andet. Synes ikke der er den store forskel på ballerinas levetid ift. pris, og jeg har ellers været igennem en del forskellige prislejer, synes jeg.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  25. august 2013 at 21:47

  En chanel 2,55 er også min absolutte drømmetaske, og heldigvis går jeg en fremtid som Økonom i møde, så jeg skal nok finde pengene en skønne dag, når jeg ikke længere er på SU 😉
  Og tærklædet – KØB DET LINE! Jeg har som bekendt et bordeuax og gråt fra Acne, men da jeg manglede et sort faldt valget på dette fra TGTBB, eftersom det koster mindre end halvdelen af Acne's version. Og at dømme ud fra mit førstehåndsindtryk er det bestemt ikke i dårligere kvalitet!

 • Reply
  Line S.
  26. august 2013 at 9:58

  Der er heller ikke noget så tilfredsstillende som at have spinket og sparet for at få råd til en drømmetaske, og så endelig kunne få lov at købe den!

  Mht Lanvin, så har jeg en veninde som sværger kun til disse, når det kommer til flats. Og ifølge hende så fås de ikke bedre. Kvaliteten skulle være i top, og pasformen lige så. Men i forhold til hvor mange penge de koster, så kan man helt sikkert finde billigere alternativer, som er lige så gode på disse punkter.

 • Reply
  Line S.
  26. august 2013 at 10:12

  Jeg tænker også at om ikke andet, så bliver det min første fuldtidsløn der kommer til at sponsorere Chanel-festen. Der er 2 år til, hvis alt går vel, så det er også en overskuelig tidshorisont, selvom jeg nok er jordens mest utålmodige menneske når det kommer til at vente på at have råd til større investeringer 😉
  Jeg har nemlig også det grå tørklæde fra Acne, så vil være mere end fint tilfreds med at "nøjes" med det fra TGTBB når det kommer til en sort udgave.

Kommenter