Hverdagsliv

LØRDAGSPOSTKORT

13. januar 2018

vsco-photo-1

En lille lørdagshilsen her fra matriklen, hvor jeg netop er trukket i mine pyjamasbukser og har sat mig til rette foran computeren klar til lidt weekendskriblerier. Dem har der ikke været mange af i denne uge, skriblerierne, men jeg synes virkelig, at det kedelige januarvejr har fået has på mig, og jeg er helt lav på energi, når jeg kommer hjem fra arbejde og aftaler. Er jeg den eneste, der har det sådan? Jeg holder stadig fast i min januarambition om mere kvalitetstid med mine veninder, men det er som om det ikke helt kurerer alle de dage, hvor det er mørkt, når man står op, mørkt når man kommer fra arbejde og i øvrigt ikke rigtig bliver lyst i løbet af dagen. Åh jeg trænger virkelig til noget solskin, og jeg er efterhånden så småt begyndt på nedtællingen til vi til februar tager en lang weekend til Marrakech. Har jeg i øvrigt overhovedet fået nævnt det herinde? Det tror jeg faktisk ikke. Men Mads fylder 30 i slutningen af februar, og han havde ikke den store lyst til at fejre dagen herhjemme, og spurgte derfor, om jeg havde lyst til at tage med til Marrakech istedet. Som I nok kan gætte jer til krævede det ikke den store overtagelse, og vi har derfor udsigt til fem dage i det farverige mekka, som jeg har haft på min bucketlist at få besøgt i flere år. Lige nu er der faktisk 20 grader dernede, så mon ikke vi har udsigt til et ret fint forårsvejr, når vi kommer derned. Jeg håber det!

Udover turen til Marrakech, så har jeg også glæder mig til at skulle få weekend, og jeg skød den igang igår med pizza på Mother og show med Nikolaj Stokholm på Bremen med min veninde Monica. Sådan en rar start på weekenden, og den er kun blevet bedre af, at Mads og jeg i dag startede dagen med yndlingsmorgenmad på Les Trois Cochens efterfulgt af en hyggelig gåtur og lidt shopping rundt på Frederiksberg og Vesterbro. Elsker sådan nogle lørdage. 

Nu er Mads taget afsted mod sportsdag med drengene, og jeg vil bruge resten af dagen på at hygge med bloggen, læsning og se frem til en syndigt god pastaret i aften. 

Hvad bruger I jeres weekend på?

    Kommenter