Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I JANUAR

3. januar 2018

tumblr_o03g0xctst1sh1x48o1_1280Billede via Tumblr

Jeg ved ikke, om det bare er nytårskuller, men der er gået helt rod i min rytme med faste blogindlæg, og derfor kom jeg i mandags helt fra at få udgivet et indlæg om, hvad jeg håber, at min januar kommer til at byde på. Nuvel, med første og andendagstømmermænd er januar nok alligevel først startet sådan rigtigt for de flestes vedkommende i dag, og jeg tænker derfor det går an, at indlægget først kommer i dag.

Ved ikke med jer, men langt hen ad vejen synes jeg altså, at januar er en lidt kedelig måned. Alt for lidt glimmer og hygge sammenlignet med december, og så har den for vane at være en uendelig kold, våd og grå (indtil videre lever den fordom da i hvert fald videre i bedste velgående #hvemslukkedeforsolen?) og lang måned. Og for ikke at gå helt til grunde i en januardepression, har jeg tænkt mig at gøre en dyd ud af at fylde måneden op med rare aftaler og gøremål, som forhåbentlig kan gøre måneden bare en smule sjovere.

I januar vil jeg derfor gerne:

 • Finde plads til kvalitetstid med veninder. December er en travl måned for de fleste, så det må vi kompensere for i januar. Jeg lægger ud allerede på fredag, hvor jeg skal på Honey og spise med to veninder, og mandag er det endelig tid til reunion med mine madklubdamer.
 • Få et par kærestedates i kalenderen. Pga ferien og julegaveindkøb har Mads og jeg faktisk ikke været ude at spise siden oktober, og det skal der laves om på i januar. Vi har allerede en date på plads på nyåbnede Sanchez, som har sikret sig en plads på aok’s topliste over de største restaurantåbninger i 2017, så det har jeg høje forventninger til.
 • Overveje om ikke den her umådeligt pæne jakke skal være en udsalgsinvestering til mig selv, hvis den dukker op i min størrelse igen.
 • Og hvis ikke det ender med jakken, så har jeg istedet et godt øje til den her flotte veloursag fra &Other Stories*, som sidder så fint på. Ja, jeg leger med ilden her!
 • Unde mig selv en hel dag i pyjamas i selskab med den her bog, som aldrig kom i tide til ferien, men som til gengæld har ligget og ventet på mit natbord lige siden.
 • Indføre nogle mere grønne vaner igen efter en måned fyldt med sovs og søde sager. Mads har fået Salatsnedker og Vegetar opskriftsbøgerne af dygtige Ditte Ingemann i julegave og der er simpelthen så mange lækre opskrifter at tage fat på.
 • Så småt starte op på vores næste indretningsprojekt derhjemme #nevernotredecorating. Vi mangler opbevaringsplads og drømmer derfor om at skifte vores fritstående tøjstativ ud med en skabsvæg. Drømmen var et stort snedkereret skab, men efter at have fået et tilbud på over 20.000kr, er vi gået bort fra den ide igen. I stedet lurer vi lidt på de her skabe fra IKEA, som så kunne blive opgraderet ved at blive malet i en fin lysegrå farve og med messingfarvede håndtag. Det tror jeg kunne blive godt!

Hvad håber I, at jeres januar kommer til at byde på?

 • Reply
  Ida O
  3. januar 2018 at 18:23

  Vi har ikeas pax skabe, og lad mig være ærlig at tilstå at jeg ikke var heelt hooked på ideen til ar starte med, men nu syntes jeg faktisk de er meget smarte. Vi har bare matte hvide døre og en enkelt spejl dør og det fungere for nu. Men på længere sigt bliver det nok skiftet ud med nye fronte fra reformcph eller superfront 😉

  • Reply
   merimeri
   4. januar 2018 at 7:49

   Er glad for at høre du er blevet omvendt lidt sidenhen 😉 I bund og grund er jeg enig med dig. Det er ikke de mest spændende skabe, men jeg tænker de kan gå an til en start, og så kan man altid custommize dem lidt for at gøre dem lidt mere sjove. God ide med nye fronte på sigt! reformcph skulle bare være ret dyre, synes jeg at have hørt, eller tager jeg fejl?

  • Reply
   Sanne
   6. januar 2018 at 18:02

   Jeg har også været der – og det var helt fint – indtil man ikke synes det er fint mere 😀 én dag gider man bare ikke ikea skabe mere

   • Reply
    merimeri
    7. januar 2018 at 18:00

    Åh ja, der har vi vidst alle sammen været 😉 IKEA begejstringen varer sjældent evigt, hihi.

 • Reply
  A
  3. januar 2018 at 19:42

  Hej Line,

  Det er lidt malplaceret som kommentar til lige præcis dette indlæg, men nu prøver jeg alligevel! Hvordan vidste du, at det var det rigtige for dig og Mads at finde sammen igen, efter jeres brud? Nu ved jeg jo ikke hvordan omstændighederne omkring bruddet var eller de præcise årsager til at I gik fra hinanden, men min kæreste og jeg gik fra hinanden for et par måneder siden, og jeg synes det er svært at mærke, om det var den rette beslutning. Jeg tænker, du må have haft nogle gode overvejelser om det, og forhåbentlig har lyst til at dele dem.

  Kram og tak for en skøn blog!

  • Reply
   merimeri
   4. januar 2018 at 7:50

   Søde A, jeg vil rigtig gerne dele mine tanker med dig, men det bliver vidst en længere beretning, så jeg sender dig lige en mail i løbet af dagen istedet! Knus til dig

  • Reply
   merimeri
   4. januar 2018 at 16:18

   Nåh for pokker. Det ser ikke ud til, at det er den rigtige mail, du har oplyst til kommentaren. Vil du ikke sende mig en mail på hello@merimeri.dk, og så kommer jeg tilbage til dig der 🙂

 • Reply
  Kristina
  6. januar 2018 at 21:12

  Jeg har selv skabe fra den serie og er SÅ glad for dem! Vi har rigtig højt til loftet, og manglede opbevaringsplads, så tog dem med ekstra højde og så valgte vi ikke at have skabsdører på, så det lidt minder om et walk-in Closet (til en lidt mere budgetvenlig pris 😁)
  Det tror jeg du vil blive super glad for og jeg glæder mig til at følge projektet!
  Du må også snart lave en boligopdate

  • Reply
   merimeri
   7. januar 2018 at 18:03

   Ej det lyder også fint Kristina! Vi har desværre ikke højt nok til loftet i vores soveværelse til de helt høje, så vi må nøjes med de andre – og vælger nok skabslågerne til, for at kunne gemme lidt af vores rod væk 😉
   Glæder mig til at opdatere fra projektet, når det begynder at tage form – og jeg lover, at der kommer meget mere bolig herinde i 2018! Knus til dig

   • Reply
    Kristina
    7. januar 2018 at 19:30

    Ih der lyder spændende 😃 det er sådan en god blog du har dig – elsker at følge med!
    Og undskyld, kunne se at min forrige kommentar var for lang tror jeg – i hvert fald kan jeg se at det hele ikke står her. Så det var altså ikke ment som en afsluttende bemærkning og befaling med “boligopdate”. Der stod noget efterfølgende 🙈 god søndag

    • Reply
     merimeri
     8. januar 2018 at 7:33

     Hehe, sådan læste jeg overhovedet heller ikke kommentaren, så det skal du endelig ikke tænke på. Jeg glæder mig blot over at dele mere bolig herinde – og ikke mindst over at du følger med! Knus til dig Kristina

Kommenter