I garderoben

17 KØB TIL DEN TIDLØSE EFTERÅRSGARDEROBE

21. august 2019

II 1 ARKET T-SHIRT II 2 TIGER OF SWEDEN TRENCHCOAT II 3 GANNI SKJORTE II 4 GANNI SLÅ-OM-NEDERDEL II 5 GANNI SLÅ-OM-KJOLE II 6 NUÈ VIDE FLØJLSBUKSER II 7 NEW BALANCE 991 SNEAKERS II 8 GANNI STRIBET BLUSE II 9 MARNI TRUNK TASKE II 10 STELLA NOVA TERNET FRAKKE II 11 VILA FLØJLSNEDERDEL II 12 H&M KASHMIR TRØJE II 13 NUÈ SKJORTEKJOLE II 14 ARKET SORTE JEANS II 15 ARKET BLÅ JEANS II 16 ARKET ULDTØRKLÆDE II 17 GANNI PUMPS II

Efterårssæsonen banker så småt på døren, og min veninde spurgte mig forleden, om jeg ikke kunne hjælpe hende med nogle ideer til, hvad hun skulle føje til garderoben dette efterår. Og den slags hjælp, yder jeg gerne. Måske I ovenikøbet også er nogle, der godt kunne bruge sådan en guide? I så fald kig med her.

Først overvejede jeg at alliere mig med stakken af nyeste modemagasiner herhjemme, der alle kommer med deres sandhed om, hvad der er musts til garderoben til den kommende sæson. Hurtigt kom jeg dog på bedre tanker, og lagde magasinerne fra mig igen. Jeg har nemlig ikke lyst til at guide til kortsigtede, trendy tøjkøb, dikteret af hvad der skar sig mest ud fra mængden på catwalken i vinters. Det er ikke bæredygtigt, og det er heller ikke sådan, jeg har lyst til at udse mig mine næste garderobeinvesteringer.

Istedet guider indlægget her til 17 tidløse køb til efterårsgarderoben. Som fx den perfekte trenchcoat, klassiske jeans som enhver bør have, uundværlige sneakers, og overdele og underdele der alle kan mixes på kryds og tværs, og i klassiske farver, gode materialer og snit, der kan bruges sæson efter sæson. Det er bæredygtigt forbrug i min optik, og jeg håber I kan bruge indlægget her, hvis I er tvivl om, hvad der skal investeres i til den kommende sæson.

 • Reply
  Michaela
  21. august 2019 at 8:50

  Og selv med disse klassiker, kommer nogle af efteråret trends frem….Tak, det var lige hvad jeg kunne bruge 🙂 Den ternet kjole fra Ganni overvejer jeg allerede 😉

  • Reply
   merimeri
   21. august 2019 at 9:47

   Glad for guiden kan bruges Michaela. Jeg lurer også lidt på kjolen. Har fødselsdag om 3 uger, så tænker den er oplagt fødselsdagsønske. Håber bare ikke, den er alt for kort – ikke mindst taget Gannis tendens til at krympe, som vi har diskuteret før, i betragtning.

   • Reply
    Michaela
    23. august 2019 at 6:27

    Jeg fik kigget på kjolen i går, og for mig var den ikke de 1500kr værdig😉, så det bliver noget andet fra collagen, jeg vil investere i😊

    • Reply
     merimeri
     27. august 2019 at 22:09

     Åh er det rigtig? Øv! Jeg må få den prøvet, så jeg kan enten afskrive den fra den mentale ønskeseddel eller give efter. Var det kvalitet/pasform den var gal med?

     • Michaela
      28. august 2019 at 13:43

      Den havde for meget fylde over skulderne til mig, og den var lidt kort….Og jeg er kun 161 cm 🙂 Hvis den krympede bare lidt i vask, ville jeg vise lidt for mig 😉

     • merimeri
      1. september 2019 at 11:53

      Øv! Jeg er også kun 164, så længden bliver vist samme udfordring for mig …

Kommenter