Et godt tip I garderoben

I JUST BOUGHT // AFFORDABLE CASHMERE KNIT

26. marts 2015


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 // CASHMERE KNIT – 599 DKK //

Apropos sidste uges snak om, at blive bedre til rent faktisk at købe det der står på ønskesedlen istedet for alle mulige (unødvendige) spontane køb, så måtte jeg selvfølgelig klikke den sorte cashmere strik hjem, som jeg har fablet om et væld af gange. Og den er allerede blevet en kærkommen garderobefavorit, som desuden fungerer som tiltrængt alternativ til mine to grå cashmere strik, også fra H&M, som er i brug mere end et par gange om ugen. Elsker at man kan få en strik i 100% cashmere til kun 600 kr. Så giver highstreet altså rigtig god mening!

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  26. marts 2015 at 10:13

  Uhh, godt køb 😀

  Glæder mig til at se den på

  / Liselotte

 • Reply
  Emma
  27. marts 2015 at 15:49

  Hvordan synes du den er i størrelsen? Jeg har så længe overvejet et købe mig en, men nu er den vist kun tilbage i XS og L, og jeg skulle nok egentlig helst have den i S eller M

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 8:16

   Hej Emma, jeg synes, den er helt normal i størrelsen. Jeg har min i en S, som også er min vante størrelse. Jeg klikkede også forgæves efter den en del gange, men pludselig var den der. Jeg kan anbefale at tjekke tidligt om morgenen, gerne inden kl 7, da lageret ofte bliver opdateret her. Kh. Line

Kommenter