I garderoben

MATERIEL FREDAGSLYKKE

27. marts 2015


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// PROENZA SCHOULER PS1 MEDIUM //

Jeg går på weekend på den bedst tænkelige måde. Med en nyindkøbt PS1 på armen. Material lykke af den ultimative slags. Med udsigt til feriepenge og overskydende skat skulle det være nu. Og den føles helt rigtig. Den er (selvfølgelig) allerede blevet luftet og jeg glæder mig til at vise jer den i aktion. Min nye fine taske-ven!
Jeg har købt den i Proenza Schouler i Illum som havde alle farver hjemme og hvor den faktisk også viste sig, at være en smule billigere end hvis jeg skulle bestille den på PSs egen hjemmeside. 

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Chau
  27. marts 2015 at 11:46

  Tillykke den er flot!
  Jeg elsker at du skriver at der skal fokus på pengene også kommer der efterfølgende indlæg med den ene nye lækkerhed efter den anden. Jeg kender det så godt selv :-DD
  Fedt at du fik den billigere i Illums. :grinning:

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. marts 2015 at 13:54

   Næh hov du, jeg snakkede om at have fokus på ønskesedlen og ikke alle de spontane og unødvendige køb, så dette ønskeseddelkøb vil jeg mene, er helt legalt 😉 Det er jeg i hvert fald nødt til at sige til mig selv, efter at have spenderet så mange penge på en (drømme)taske, hehe.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  27. marts 2015 at 15:53

  Den er flooooooot! 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 8:17

   Ja ikke? Jeg er også helt og aldeles forelsket i den! 😉

 • Reply
  Ida
  27. marts 2015 at 18:03

  Den ser virkelig lækker ud Line – stort tillykke med den 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 8:17

   Tak søde, og jeg er også helt fortabt i din!

 • Reply
  Lullumut
  28. marts 2015 at 0:49

  Tillykke med den, den er virkelig fin 🙂 Jeg havde faktisk ikke gættet på den som din stil og mindes ikke, at have set den på din blog før 🙂 Jeg drømmer (stadig) om en Balenciaga. Men synes godt nok det er mange penge. Og samtidig med huskiggeri er no go 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 8:21

   Tak søde, kan godt forstå du holder lidt igen med dyre taskekøb. Om et års tid gør vi os også overvejelser om at skulle kigge efter større bolig, så skulle drømmetasken hjem inden, så skulle det være nu. Jeg har haft et godt øje til denne længe, men har vekslet lidt mellem Balenciaga Velo (som vidst er den eneste der nåede på bloggen?!) og så denne. Efter at have kigget på min kollegas PS taske hver dag det sidste halv år, så var der dog ingen vej udenom, og jeg måtte slå til. Jeg kan godt lide den er enkel, klassisk og samtidig rå. Tre kvaliteter der går ret godt hånd i hånd med min stil generelt.

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  28. marts 2015 at 23:45

  Hvor er den bare smuk, kan sagtens forstå at du er en smule forelsket! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 8:22

   En smule kan næsten ikke gøre det 😉

 • Reply
  StyleStories
  29. marts 2015 at 11:31

  Ej hvor lækkert, tillykke med den! Havde du ikke svært ved at finde ud af hvilken taske du helst ville have, når du skulle spendere så mange penge, eller stod denne model helt klart? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 21:32

   Nej faktisk ikke. Når først jeg har set mig lun på en bestemt taske, så plejer jeg at kanalisere al min opmærksom i dens retning og så kan jeg ikke få den ud af hovedet, før den er havnet sikkert hjemme hos mig. Når det er sagt, så er jeg selvfølgelig også fristet af andre tasker, men de må så vente. Plejer at gøre mig en større garderobeinvestering hvert 2. år, så jeg ved at chancen nok skal opstå igen.

 • Reply
  Kristina
  29. marts 2015 at 14:14

  *Indsæt savlende smiley*

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. marts 2015 at 21:32

   Haha sådan en smiley synes passende. Tasken er i hvert fald præcis så lækker som jeg havde drømt om!

 • Reply
  Sara Bøge
  30. marts 2015 at 19:47

  Wauw, for en lækker sag!
  Tillykke med investeringen 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   31. marts 2015 at 9:15

   Tusind tak Sara, jeg er også helt tosset med den. Længe leve taske-investeringer 😉

Kommenter