Skønhed

SUNDAY WELLNESS // HOME SPA

29. marts 2015

loreal-ebog-home-spa

^^ Søndagslæsning ^^

Når nu søndagssolen lader vente på sig, hvad er så mere oplagt end at sætte et par timer af til selv-forkælelse. Ren og skær mig-tid. En luksus som for mange måske bliver glemt i den travle hverdag? Det er jeg i hvert fald slem til, men jeg prøver at huske det om søndagen. Et ekstra langt bad. En ansigtmaske. Måske et fodbad. Små ting med en stor effekt på humøret og selvfølelsen.

Det med at gøre noget godt for en selv, det vil L’Oréal også gerne hylde og har derfor netop offentliggjort en e-bog fyldt med skønhedstip og gode råd til en hjemmespa-dag. Og selvom gulvet måske trænger til at blive støvsuget og vasketøjsbunken synes uendelig, så synes jeg, du skal prioritere at finde tid til dig selv i dag. Så tænd et par stearinlys, sæt noget afdæmpet musik på, allier dig med en kop grøn te og en god ansigtsmaske, smæk stængerne op og NYD DET. Måske i selskab med e-bogen, som vil udgøre den perfekte søndagslæsning?

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

    Kommenter