SUNDAY WELLNESS // HOME SPA

OUTFIT // DRAPY DRESS

P3200019

P3200034

P3200069

P3200057

// CAPE H&M (similar here) // DRESS Black Swan  (here) // HEELS Bianco //

Årh hvor jeg nyder, at det efterhånden er mildt nok i vejret til tynde strømpebukser, åbne sko og forårsfrakken. Jeg tager hatten af for smukke Cathrine, som allerede har smidt strømpebukserne. Det er jeg simpelthen for kuldskær (og forkølelsesforskrækket) til, så jeg glæder mig istedet over mine 40 den strømper 😉
Nåh men nu var det ikke strømper men derimod min fine nye kjole, jeg ville snakke om. Jeg har fået den af Black Swan, som også min sorte favorit bomber er fra. Er den ikke fin? Den er så pæn og enkel og kan nemt dresses up og ned, så den både kan gå til en dag på kontoret eller en aften med høje hæle og drinks. Den slags tøj elsker jeg, men det har I efterhånden nok godt luret. 

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

2 comments

 • Ida

  Jeg holder mig også til 40 dem, men glæder mig også til at de kan smides og de hvide stænger kan få lidt farve 🙂
  Kjolen er så pæn Line og lige sådan en, jeg også selv kunne have hængende – har allerede klikket på dit link ind til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Den kunne også være så fin til dig Ida. Hvis du ender med at slå til, så vil jeg anbefale dig at gå en størrelse ned, hvis du gerne vil have, at den skal sidde til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SUNDAY WELLNESS // HOME SPA