I garderoben

WARDROBE REVIEW // Q1 SHOPPING

31. marts 2015

q1-shopping

// STRIPED TEE Cos (here) // STAN SMITH Adidas (here) // PS1 BAG Proenza Schouler (here) // FLORAL SUIT Only
(shirt here and pants here) // JERSEY Magasin (here) // CAMERA Olympus Pen (here) // CASHMERE KNIT H&M (here) //

Årets første tre måneder er gået og i shopperegi har de kastet en masse glæder af sig. Hvor jeg sidste år lavede et månedligt shoppeoverblik her på bloggen, så vil jeg gøre det kvartalsvis i år, hvilket hænger sammen med min ambition om at købe færre men gode ting, hvilket alt andet lige kræver mere opsparing, end hvad jeg har været vant til.

Som I kan se, har første kvartal budt på en del større garderobeinvesteringer og derfor har denne periode også været markant dyrere end hvad det (forhåbentlig) vil være tilfældet resten af året. Til gengæld har jeg fået nogle vanvittigt lækre, gode og manglede ting for pengene og jeg jubler stadig over dem alle. Udover hvad I ser her, så har jeg også købt lidt tilføjelser til sportsgarderoben, strømper og de fine bh’er fra Magasin, som jeg skrev om her. To fejlkøb er det desværre også blevet til, en grå basisbluse fra H&M som ikke var helt rigtig og derfor hurtigt blev overflødig da Magasin favoritten flyttede ind. Derudover også et par Skin Rocca jeans fra Acne, hvor hverken vask og pasform desværre har vist sig at være helt spot-on til mig. Begge dele er sat til salg, og forhåbentlig de snart finder en ny ejer.

I det kommende kvartal har jeg ingen rigtig store investeringer på programmet. Jeg mangler nye løbe- og træningssko, men de skal findes billigere i Miami, hvor jeg også primært regner med, at skulle have lidt træningstoppe og -strømper, skønhedsprodukter og måske en klassisk Ralph skjorte. Overskueligt med andre ord. 

Holder I shopperegnskab ligesom jeg og er I i så fald tilfredse med købene for årets første tre måneder?

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Ida
  31. marts 2015 at 8:05

  Rigtig gode køb Line 🙂
  Særligt nr. 4 sætter og kameraet er jeg ret vild med 🙂
  Jeg holder også strategi, men måske jeg også skulle være gået fra måned til kvartal i år, jeg har nemlig ikke købt noget nyt til garderoben i hele marts 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   31. marts 2015 at 9:15

   Ej hvor er du sej, at du slet ikke har shoppet i marts Ida! Stort skulderklap herfra. Var det et planlagt shoppestop eller har der bare ikke været noget der fristede?

 • Reply
  Rhea
  31. marts 2015 at 9:27

  That bag! <3
  Xx
  Rhea
  http://www.fuss.co.in

  • Reply
   infashionwebelieve
   31. marts 2015 at 9:28

   I know, right? 😉 <3

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  31. marts 2015 at 17:04

  Det er nogle lækre items, du har fået anskaffet dig må man sige ! Sættet fra Only bliver ved med at florere i mit hoved! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   31. marts 2015 at 20:05

   Det kan jeg godt forstå. Det er simpelthen også så fint. Og nu ikke for at lokke dig i unødigt fordærv, men sættet er faktisk på tilbud hos Boozt lige nu 😉

   • Reply
    Camilla // Colombe de la paix
    31. marts 2015 at 23:23

    Det gjorde du så lige 😉 Jeg har lige klikket det hjem!

    • Reply
     infashionwebelieve
     1. april 2015 at 9:40

     I så fald håber jeg du bliver glad for det! Glæder mig til at se det i aktion på din blog 🙂

 • Reply
  Chau
  2. april 2015 at 11:03

  Super lækre køb du har gjort dig. Kan godt forstå du stadig jubler 🙂
  Jeg har forsøgt at holde lidt på pengene i sidste måned, så …
  I marts har jeg købt mig 3 basistoppe, det var et tilbud som lød tag 3 og betal for 2. Jeg ved ikke om jeg vil tælle dem med for det er jo basisting. I sidste uge klikkede jeg en jakke hjem fra Studio collectionen, men den er jeg meget i tvivl om så den skal lige opleves IRL.

  I februar røg der en del sager ind fra HM Trend, bla. et par flared sorte bukser, 3 sorte bluser derfra og en sort t-shirt. Synes deres Trend afdelingen laver de fineste basissager altid med noget cashmere eller silke i kvaliteten.
  Desuden røg der 2 par sorte skinny højtaljet jeans, et par sorte højtaljet rillede gemascher, en paillet nederdel ind i garderoben. Dog var det hele på udsalg til en god pris :grinning:

  /Chau

Kommenter