Et godt tip I garderoben

NEW IN // DANIEL WELLINGTON WATCH

2. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
// DANIEL WELLINGTON CLASSIC BRISTOL WATCH //

Se lige hvad der er flyttet ind hjemme hos mig. Det fineste ur fra Daniel Wellington. Jeg vil vove at påstå, at et klassisk læderur er et must i enhver garderobe, og altså nu også i min. Tidligere har jeg kun haft mit lænkeur fra Marc Jacobs, men har virkelig manglet et lidt mere diskret og feminint ur. Det kan streges fra listen nu og jeg er allerede så glad for det. Jeg har modtaget det i gave af Daniel Wellington, og jeg har også fået en gave med til jer. Frem til den 30. april kan I nemlig få 15% på alle køb hos Daniel Wellingtons webshop her. Du skal blot skrive infashionwebelieve i feltet til kampagnekoder. 

Mit ur finder du her. Hvad synes I om det?

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  2. april 2015 at 10:06

  Det er så smukt et ur 😀

 • Reply
  Ida
  2. april 2015 at 11:15

  Stort tillykke med det Line 🙂
  Jeg har det samme, det er bare med guld i stedetfor sølv. Og ja det er nemlig så fint og et must i en hver garderobe 🙂

Kommenter