Et godt tip På ønskelisten

THIS WEEKS HIGHSTREET FAVES

29. februar 2016

hm-creme-kjole

II 1 H&M KJOLE 349KR II 2 H&M LOAFERS 249KR II

Jeg er ret begejstret for disse to sager, som jeg netop har fundet online hos H&M. Jeg er vild med, hvordan kjolen har lidt bohemian-vibe over sig, men samtidig også er enkel og cool. Kunne være ret perfekt allerede nu med strømpebukser under, men også til sommer med et par grove sandaler eller ankelstøvler. De krokoinspirerede loafers minder lidt om de tassel loafers jeg har fra Zara, som jeg har skambrugt hele vinteren, og disse kunne derfor være et fint supplement.

 • Reply
  Karina
  29. februar 2016 at 19:42

  Jeg er vild med kjolen 😉 Den er SÅ pæn 😉

  • Reply
   merimeri
   1. marts 2016 at 10:26

   Og den sidder simpelthen så fint på … så som du nok kan fornemme, er jeg svært fristet til at slå til på den 😉

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  2. marts 2016 at 11:00

  Wauw, hvor er den kjole bare vildt fin. Den skal jeg vist lige kigge nærmere på 🙂

  • Reply
   merimeri
   4. marts 2016 at 14:20

   Det bør du gøre. Den er simpelthen så fin på, så jeg er allerede mægtigt glad for min 🙂

Kommenter