På ønskelisten

ON MY MARCH WISHLIST

2. marts 2015

march-wishlist

// KIMONO New Look // LOAFERS Asos // DRESS H&M // 7 CHAIR Arne Jacobsen // CELESTINE Olga Ravn //

Ny måned, ny løn, nye ønsker. Et af de første køb jeg drømmer om at gøre mig, er en kimono. Der findes et væld af fine modeller, men denne blomstrede sag fra New Look er et ret godt bud. Det samme er de klassiske loafers i kroko, som også ville være fin til kimonoen .. og til den sorte kjole. Jeg ejer ikke en sort langærmet kjole, hvilket til flere og flere anledninger, synes som en fejl. Denne fra H&M i ribbet jersey har en ret god længde og ser ud til at sidde perfekt. Jeg ville dog nok vælge den en større størrelse end vanligt for at undgå det helt kropsnære look. I februar var det Jojo Moyes ‘Mig før dig’ der skulle føjes til bogsamlingen, og her i marts vil jeg gerne læse Olga Ravns debutroman ‘Celestine’. Og så er der stolen. Den er desværre nok mest af alt ønsketænkning, men det skal ikke afholde mig fra at skrive den på ønskesedlen. Tænk nu hvis jeg pludselig stod i en situation hvor jeg havde 4.500 kr. i overskud 😉 Nuvel, det sker nok ikke, men for dælen hvor er stolen smuk. Elsker kombinationen af sart pink og guldstel og jeg kan dårligt forestille mig en mere forårsagtig garderobeinvestering.

Hvad står på jeres ønskeliste for marts?

XX

 • Reply
  Camilla Julie
  3. marts 2015 at 13:10

  Åh, hvor er det bare nogle lækre sager!
  Den kimino er da for smuk 🙂

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   infashionwebelieve
   4. marts 2015 at 13:12

   Ja ikke? Jeg er også helt vild med de smukke farver på kimonoen!

 • Reply
  Anne
  12. august 2015 at 13:51

  Det er virkelig en flot blog du har, den er super fed! Jeg tænkte på om nogen af dine varer du finder er fra denne hjemmeside: http://www.Vanilia.dk, der mener jeg i hvert fald at jeg har fundet noget som ligner eller er det:-) Ville lige være sikker??

Kommenter