Det har jeg på

OUTFIT // GREY TUESDAY

4. marts 2015


030315

// COAT Suit // CASHMERE KNIT H&M // JEANS H&M // STAN SMITHS Adidas //

Outfit fra i går som meget passende matchede både outfitlocation og gråvejret. Jeg tilbragte det meste af dagen på læsesal, og der er cashmerefavoritten og sneakers altså et ganske glimrende match. Mine nye sneakers har mere eller mindre været på hver dag siden ankomsten og jeg glæder mig endnu mere, til jeg kan bruge dem til bare ben eller om ikke andet så med kig til anklen. Skulle vi aldrig snart have noget forår?!
Dagen i dag ligner til forveksling dagen i går, både hvad angår outfit og planer. Endnu en dag tilbringes på studiet, hvor jeg skal forsøge at tænke nogle kloge specialetanker. Som kompensation sørger jeg for at fylde aftenerne op med rare aftaler. Den balance kan jeg godt lide og det gør de lange dage på læsesalen tålelige. 

Må I alle få en herlig onsdag.

XX

 • Reply
  Ida
  4. marts 2015 at 8:53

  Dejligt outfit søde Line.
  God tur på læsesalen. Håber at der komme en masse gode og kreative tanker ud af det 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   4. marts 2015 at 13:09

   Tak søde Ida, jeg satser også på en produktiv dag, selvom solen udenfor lokker 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  4. marts 2015 at 13:07

  Simpelt, lækkert og lidt råt – jeg er vild med det! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   4. marts 2015 at 13:08

   Og jeg er vild med, at du er vild med det 😉

Kommenter