Et godt tip

THURSDAY READING

5. marts 2015

gala-gonzalesBilleder via Gala Gonzales / AMLUL.COM

Det er blevet tid til endnu en bloganbefaling. Denne gang er det en gammel favorit, hvis billeder, univers og stil har fascineret mig, siden jeg første gang stiftede bekendskab med hendes blog for snart 6 år siden. Gala Gonzales. Den menneskelige udgave af et kinderæg. Hun lader til, at kunne det hele. Blogger, designer, model, DJ. Og så er hun gudesmuk på sådan en fin og naturlig måde. Det samme er hendes stil. Nok er hendes stil noget mere modig end min er den, men hun formår alligevel at gøre den så enkel og klassisk, at selv jeg kan spejle mig i den. Oftest er hendes outfit bygget op omkring enkle elementer suppleret med lækre accessories. Præcis som jeg også drømmer om at praktisere min egen garderobe.

Find Gala Gonzales og hendes blog AMLUL her

XX

Kommenter