Boligindretning Et godt tip

ELLOS INTERIØR + RABATKODE

4. oktober 2016

ellos-rabatkodeII 1 VÆGLAMPE II 2 KRYSTALLAMPE II 3 GULVTÆPPE II 4 MESSING BARVOGN II 5 STOL II 6 MARMOR BORD II 7 VELOUR PUDE II

Jeg er i det humør for tiden, hvor jeg har gevaldigt lyst til at lave om i lejligheden. Indrette på ny. Skifte lidt ud hist og her. Kender I det? 

Det kan være et farligt – og dyrt – humør at være i, og eneste lindring plejer at være, at give efter. Bare lidt. Nogle gange kan det være nok bare med en ny pude. En lampe. Eller en anden mindre ting, som kan få resten af ens møbler og nips til at fremstå i et nyt lys. Således brugte jeg en stor del af min aften igår på at scrolle ellos’ boligudvalg igennem, fordi man her kan finde ret mange fine sager, som ikke koster alverdens. Ovenstående 7 ting er fx frygteligt pæne og jeg ville ønske, jeg kunne tillade mig at trykke køb til det hele. Ellos lokker faktisk lige nu med 20% rabat på alle møbler, indendørsbelysning, boligtekstiler og gulvtæpper med koden 345432, så når nu man er fristet, er det trods alt et meget godt tidspunkt at blive det på.

Koden der giver 20% rabat gælder til og med den 7. oktober.

    Kommenter