Boligindretning

LAMPELIV: INSPIRATION TIL NY BELYSNING

11. januar 2020

II 1 FLOS IC S2 II 2 LE KLINT 101 II 3 GRUPA ARIGATO VÆGLAMPE II 4 SONOBE LIGHT CARLA II 5 TOM ROSSAU TR7 II 6 LE KLINT BOUQUET II 7 LE KLINT MUSHROOM II 8 MADE BY HAND PENDEL II

Måske I husker, at jeg i mit indlæg med planer for januar skrev, at vi gerne ville gøre alvor af at skifte vores House Doctor Molecular lampe i stuen ud med en ny lampe, da vi længe har været gået lidt trætte i den?

Nåh, men nu har vi vist nok solgt den. Der kommer i hvert fald en køber efter den i morgen, og således regner jeg med, at vi fra i morgen aften står uden loftsbelysning. Og uden at vide, hvad der skal op istedet. Den beslutning burde vi nok have været startet med, men nu blev det altså salget først. Så er der ligesom også et stærkere incitament til at få fundet erstatningen.

Efter at have spurgt jer på IG tidligere på ugen, om I havde nogle gode forslag til, hvilken lampe vi skal have istedet, er vi heldigvis kommet lampen et skridt nærmere. Vi har i hvert fald fået snævret feltet ind. Til otte lamper, haha. Ud af alle de mange gode og spændende bud, der kom ind, er der nemlig otte af dem, som rammer vores stil og ønsker ret fint. Og det er altså de otte, I ser her. 

De otte lamper skulle gerne blive til én, men åh hvor vi har svært ved at vælge. Mon I har en favorit blandt lamperne her? 

 

 • Reply
  Maria
  12. januar 2020 at 7:44

  Så fine allesammen. Vi har Arigato væglamper herhjemme og er virkelig glade for den. Måske synes jeg, at den bliver lidt hård i udtrykket lige dér, hvor den skal hænge hos jer. Så jeg stemmer for en af de hvide lamper… det snævrede så kun feltet ind til 7

  • Reply
   merimeri
   13. januar 2020 at 7:14

   Haha et felt på 7 er trods alt bedre end 8 😉 Tror du har ret i at Arigato har for hårdt et udtryk til vores hjørne, så vi går efter en af de lamper, der er blødere i udtrykket. Le Klint 101 vinder virkelig ind på mig!

 • Reply
  Amalie
  12. januar 2020 at 9:08

  Åh! Jeg elsker Flos lampen, nr. 1. Ville ønske at jeg havde en plads til den herhjemme, men så kan du jo holde den varm indtil da 😄

  • Reply
   merimeri
   13. januar 2020 at 7:14

   Den er også SÅ smuk. Og åh jeg har savlet over den mange gange. Håber du en dag bliver den glade ejer af den!

Kommenter