Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I JANUAR

1. januar 2020

Glædelig 2020! Håber I havde jer en en herlig aften, hvad end planerne var store eller små, og at I i dag har gang i den dovneste dag I kan slippe afsted med. Dem af os med små børn krydser nok alle fingre for en lang middagslur i dag. Vi er i hvert fald noget trætte herhjemme i dag ovenpå en aften der blev senere end vi nok havde regnet med. Kvart i tre var vi hjemme efter den hyggeligste aften hvor timerne fløj afsted. Nola var trods alt gavmild i morges og lod os sove helt til 8:30, og derefter er dagen bare gået med sløvt morgenmad i hyggetøjet, en tur på legeplads og slentren rundt på Vesterbro, inden vi nu er landede hjemme på sofaen til burgere og The Crown, mens Nola sover i gården. For en lille stund føles denne 1. januar næsten som tiden inden barn, og vi bliver gerne i forestillingen et par timer endnu.

Som Mads er faldet i søvn ved min side, har jeg fundet computeren frem, og er klar til at dele mine planer og ønsker for den måned, der nu er over os. 

I januar vil jeg …

 • Gøre et seriøst indhug i bryllupsplanlægningen. Vi skal have sendt Save The Dates ud, vi skal få landet catering og også gerne underholdning.

 • Nå min anden brudekjoleprøvning hos Vintagegirl. Jeg skal genprøve favoritten fra sidst, og så har de et par nye modeller, jeg også er spændt på.

 • Til vores første vielsesrings-snak hos en guldsmed, jeg er så betaget af. Glæder mig til at vise jer mere.

 • Besøge min ældste og bedste veninde og hendes lille familie i deres nye hus, de officielt har overtaget i dag. Det er den første af mine rigtig nære veninder, der flytter ud af byen og et hus, og jeg synes det er så stort. Og nok også en lille smule vemodigt set fra min egen lille næsetip.

 • Sætte alle sejl ind på at finde en vintage Murano Swirl bordlampe til vores vindueskarm i alrummet.

 • I samme ombæring også gerne blive klogere på, hvilken loftslampe vi skal finde til vores stue, hvor vi længe har ønsket os noget andet istedet for vores Molecular lampe, der har tjent os godt i mange år efterhånden. Åh januar, du kalder i sandhed på fornyelse.

 • Færdiggøre Hvor Flodkrebsene Synger, der her i juleferien har begejstret mig stort.

 • Bruge en hel dag i Wien. Det er i arbejdsøjemed, men man skulle da være et skarn, hvis man ikke håbede at finde tid til et stykke Sachertorte.

 • Genfinde glæden ved løb efter en utilsigtet pause på omtrent fire måneder forårsaget af problemer med hoften. Min fys har endelig givet mig grønt lys til at komme igang igen, og jeg glæder mig.

  Kommenter