Hverdagsliv

ITS ALL ABOUT THE FAVORITES

21. oktober 2014

Kjær København knit / Moss Copenhagen skirt / Bianco boots

Dagens i absolutte garderobe favoritter for tiden. Jeg bor i min Kjær København strik, og har føjet samme model i en lysere grå til samlingen, for at kunne variere mine outfits bare en lille smule 😉 Føler mig lidt konet over nu at være sådan en som har samme model i flere farver (no harm intended), men jeg er klar til at gå ned af den vej, så længe det så legitimerer mit overforbrug af strikken.
Går I ellers en spændende tirsdag i møde? 

XX

An outfit in absolute wardrobe favorites at the moment. I literally lives in my Kjær København knit and has actually just added the same model in another color to my wardrobe. Feeling a bit old, to be one of those who has the same style in different colors, but I had to do something to make it legit that I use the same knit so often 😉

SHOP THE LOOK

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 • Reply
  Katrine Guldbæk
  21. oktober 2014 at 11:28

  Den trøje er virkelig også lækker. En rigtig god basis bluse i garderoben – dem kunne jeg godt bruge et par stykker mere af :-)Min dag står bare på sofahygge inden jeg skal på job 🙂

 • Reply
  Liselotte
  21. oktober 2014 at 12:54

  Er ved med nederdelen og blusen er også alt for skøn :)/ Liselotte

 • Reply
  Karina
  21. oktober 2014 at 18:49

  Er vild med outfittet 😉 Du ser bare så godt ud!! 😉

 • Reply
  Anonym
  22. oktober 2014 at 18:31

  Hvis man svinger mellem 2 str, hvad ville du så anbefalde at man tog deres tøj i?KH Katrine

 • Reply
  Line
  22. oktober 2014 at 18:34

  Hej Katrine, det kommer meget an på stylen og hvilken pasform du ønsker. Jeg kan godt lide at bluser ikke sidder for tæt, så jeg har taget disse i en størrelse større end jeg plejer. Så hvis du svinger mellem to, så ville jeg tage den største.

Kommenter