Hverdagsliv

HOME OFFICE

20. oktober 2014
Min kæreste og jeg elsker vores hyggelige lille 2-værelses lejlighed, men er der noget vi savner, så er det et ekstra værelse der kan udnyttes som kontor. Vi mangler virkelig et skrivebord, og muligheden for at kunne sidde og arbejde, uden at det skal foregå ved spisebordet. Vi har desværre ikke et ledigt hjørne i lejligheden, hvor det ville være oplagt med et skrivebord, men derfor kan man da godt overveje indretningen af fantom-kontoret anyway 😉 Derfor bruger jeg også i tankerne ret meget tid på at indrette et kontor lige for tiden.  
Det skulle være helt simpelt. En bordplade og nogle bukkeben, en klassisk stol, og så ellers all in på pænt stilleleben, som jeg er sikker på vil gøre tiden ved skrivebordet, meget mere effektiv .. eller i hvert fald en æstetisk fornøjelse, om ikke andet!
Synes især Hay laver noget ret fint tilbehør til kontoret, og ville elske at købe mig fattig i pæne notesbøger, blokke og andet nips derfra. Hay har det jo med at være en anelse pebret, det kommer vi nok ikke uden om, men lige med deres kontortilbehør, der er priserne altså til at overkomme. 
Jeg har taget et nærmere kig på shoppen X-Akt, som har Danmarks største udvalg af møbler og design – og et kæmpe udvalg af Hay.  Der er fri fragt ved køb over 499 kr, og du kan have din ordre allerede dagen efter. Dét er et koncept jeg kan li’!
XX
Dreaming a lot about a home office at the moment. Unfortunately we don’t have the space for it in our tiny 2-bedroom apartment, but that doesn’t stop me from decorating my phantom-office 😉 I would keep it all simple. A simple table, a classic chair, and then a lot of stilleben to do the magic.

 • Reply
  Johanne
  20. oktober 2014 at 8:20

  Dejlige tanker om hjemme-kontoret. Jeg står selv i samme situation, og synes det kunne være rart med en dedikeret kontor plads – det sker nok bare ikke foreløbig. Men drømme kan man jo

 • Reply
  Ida
  20. oktober 2014 at 16:58

  Jeg har faktisk plads til et skrivebord, hvis jeg flytter lidt rundt. Men så længe det bare er mig, så fungere det fint med spisebordet. Men kan godt forstå at det er praktisk når man er to.Og Hay laver nogle virkelig fede ting. Jeg er ret vild med deres sengetæppe 🙂

 • Reply
  Lullumut
  20. oktober 2014 at 18:15

  Er du sikker på, det ikke kan lade sig gøre? 🙂 Hvad med henne ved vinduet i jeres sofahjørne? Som jeg nu forestiller mig, jeres lejlighed ser ud fra snapshots 🙂 Vi rykkede rundt herhjemme sidste år, og efter at have givet en reol væk, og puttet tingene derfra ind i klædeskabet, blev der pludselig plads i stuen ved sofahjørnet. Og vi har også kun en toværelses på 47. Nu har vi så lige opgraderet til et 2 personers skrivebord, og det er helt fantastisk. Er glad for den reol kom væk.

 • Reply
  Line
  21. oktober 2014 at 8:15

  Drømmene skal man nemlig altid have lov til at lege lidt med.

 • Reply
  Line
  21. oktober 2014 at 8:16

  Hay laver vist generelt bare pæne ting til alle rummene, for jeg elsker også deres sengetæpper .. og møbler .. og køkkenting .. og jeg ku blive ved 😉

 • Reply
  Line
  21. oktober 2014 at 8:17

  Tror måske billederne snyder vores stue større end den er 😉 Men jo selvfølgelig, der kunne uden tvivl godt findes et hul hvor der kan presses et skrivebord ind, jeg har det bare bedst med luft og lys omkring mine møbler, så det skal jeg også have in mente i indretningen – og så bliver pladsen pludselig lidt mere begrænset 😉

Kommenter