Hverdagsliv

BASIC FAVORITES

7. september 2014
Jeg ved jeg ikke er ene om at være fan af basis items i god kvalitet og til en rimelig pris. Derfor vil jeg også lige videregive tippet om Magasins Valerie 1 t-shirt, som er blevet et regulært vidunderkøb her på matriklen. Faktisk så populære at de har vippet mine tees fra T by Alexander Wang af pinden – og dét siger altså ikke så lidt. Magasin t-shirten er i 100% bomuld og hverken for tyk eller for tynd. Den har lidt ekstra længde, hvilket kun fungerer fint, fordi den så er ideel at bruge fx i nederdele eller i jeans, hvor man ikke skal frygte at den ryger op, hver gang man bevæger sig. Jeg har både den sorte og den hvide, hvor sidstnævnte er en smule transparent. Dog ikke noget der gør noget, hvis man som jeg synes det er fint hvis man svagt kan ane en fin bh under. 
Tshirten koster 200 kr for 1, men snupper du 2, så kan du slippe afsted med 300 kr.
Find dem online her
Og så lover jeg i øvrigt at det næste indlæg handler om noget andet end bluser 😉
 • Reply
  Lullumut
  7. september 2014 at 15:00

  Tak for tippet 🙂 Dejligt at du synes bedre om en billigere t-shirt. Synes bestemt ikke jeg kan finde råd til en t-shirt til 500kr. i mit budget 🙂 Jeg har en fra H&M; i grå i sådan en nupret kvalitet. Den koster kun 70kr. og er virkelig genial.

 • Reply
  Anne P.
  7. september 2014 at 15:44

  Har linket til dit indlæg i mit indlæg i dag, da jeg også havde planlagt at skrive lidt om min jagt på basic tees. Håber det er ok! Du kan se det her hvis du har lyst – http://annep.bloggersdelight.dk/2014/09/helt-basalt/

 • Reply
  Line
  7. september 2014 at 17:14

  Det er selvfølgelig helt i orden! 🙂

 • Reply
  Line
  7. september 2014 at 17:14

  De Wang tshirts jeg har er også enten købt på udsalg, eller fået som gave, og så kan der lidt bedre blive plads til dem i garderoben – for ja, det er virkelig mange penge for en tshirt!

 • Reply
  Ida
  7. september 2014 at 17:17

  Tak for tip søde Line.Jeg hælder stadig til Stig P og så må til tilstå at Kjær København også har fået en varm plads i mit hjerte. Men Magasins kunne jeg også sagtens prøve af 🙂

 • Reply
  Line
  7. september 2014 at 17:21

  Hvor er det godt at høre du er blevet glad for Kjær København. Stig P har jeg desværre kun dårlige erfaringer med, men jeg har måske nok bare være uheldig med de items jeg har prøvet derfra.

 • Reply
  Anonym
  7. september 2014 at 18:15

  Jeg er også stort fan af TbyAW t-shirts og har også købt alle mine på udsalg – men billigere løsninger er altså også godt. Samsøe&Sams;øe har en ret fin model i modal som falder SÅ pænt http://www.samsoe.com/shop/woman/basic/amie-ss-2085/grey-mel//Lise

 • Reply
  High on Fashion
  7. september 2014 at 20:49

  De er virkelig fine 🙂

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  8. september 2014 at 7:53

  De er virkelig fine – ved du om de også laves som tanktop ? 🙂

 • Reply
  Line
  8. september 2014 at 7:54

  Det er jeg ret sikker på at de gør – måske ikke helt samme model, men ellers noget tilsvarende. Magasin har et overraskende stort udvalg af basis t-shirts, toppe og bluser.

 • Reply
  Line
  8. september 2014 at 7:54

  De får også mine varmeste anbefalinger med på vejen 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  8. september 2014 at 10:47

  Tak for tippet 🙂 Har også lige købt mig to basis t-shirt, som jeg er så glad for 🙂 De virker bare til alt!

 • Reply
  Sara Bøge Josefsen
  12. oktober 2014 at 23:15

  Hej Line,I anledning af, at Magasin har procenter på deres eget mærke tænker jeg, at det er på tide at afprøve deres basictee. Desværre har jeg ikke mulighed for at komme i en fysisk butik, så jeg vil lige høre, hvordan pasformen er. Hvilken størrelse har du mon købt, og er den løs eller snæver? :)Kh.

 • Reply
  Line
  14. oktober 2014 at 18:28

  Hej Sara, det var da en god ide. T-shirten er med ekstra længde, men er til gengæld lidt smal i modellen, så hvis man gerne vil have den i et loose fit, så vil jeg anbefale at gå nogle størrelser op. Jeg har taget mine i en large (er normalt en str s).

Kommenter