Hverdagsliv

Brighter days

19. december 2012

Cheap Monday cardigan / H&M; top / Vintage leather skirt / Acne boots / Jane Kønig necklace / Ysl ring / Line & Jo rings
Glæden er til at tage og føler på over at sneen er væk, og det igen er til at tage dagens i normal belysning – OG ovenikøbet i en temperatur hvor det udholdeligt ikke at have jakke på. Jeg er tosset med det!
 I forlængelse af mit fornufts-indlæg igår, så vil jeg også blive bedre til at få brugt favoritterne i garderoben. Og oh boy, læder og mig vi er altså gode venner! Nederdelen her er jeg virkelig glad for, men den bliver desværre ikke brugt så ofte, da den er højtaljet på den der måde, hvor man får helt ondt i maven af at have den på. Not nice I say! Tænker lidt at det må være et juleferie-projekt at få fikset den, så jeg kan holde ud at have den på lidt oftere.
Min dag er blevet brugt på arbejde, og så har min kæreste afleveret bachelor idag, så det skal fejres med lækker middag på Madklubben Steak. Kødpigen her har glædet sig til bøf bearnaise hele dagen 😉
 • Reply
  Trinhammer
  19. december 2012 at 18:09

  Haha, jeg har også et par lædershorts, som er for små. Jeg kan med nød og næppe spænde dem, men kan ikke spise så meget som en salat med dem på! Så surt! 😉 Din nederdel er til gengæld alt for lækker, elsker at den fremstår som en DEL af outfittet og ikke står for meget ud som item. Sammenhæng er lækkert 😉

  Jeg er desuden bestemt ikke en kød-kvinde, men elsker bearnaise – så nu er jeg sulten! God fornøjelse 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  19. december 2012 at 21:51

  Haha – Jeg kender godt den følelse, ØV!
  Men pæn er den altså 🙂 Og den er tilmed stylet rigtig godt!

  Det lyder som en alletiders aften!

 • Reply
  Line S.
  20. december 2012 at 16:52

  Tak søde Ida <3

 • Reply
  Line S.
  20. december 2012 at 16:53

  Årh de lyder heller ikke just bekvemme. Vi må give vores lædervarer en slids med elastik, så der er masser af plads til bearnaise 😉

Kommenter