Hverdagsliv

WHAT TO BUY IN 2013

18. december 2012
Jeg er så småt klar til at forberede mig på at afslutte 2012 og begynde på et nyt år. Som den planlægnings- og organisering-fanatiker jeg nu engang er, så indebærer sådan en forberedelse naturligvis også at gøre sig nogle tanker om hvilke fashionable køb det nye år således gerne må bringe.
2012 har heldigvis har indeholdt lidt flere velovervejede og målrettede køb end hvad jeg tidligere har præsteret, men når det så er sagt, så gør jeg mig stadig alt for mange spontane køb. Sagen er bare den (hvor overfladisk det nok end lyder) at jeg elsker at købe nyt tøj. Som i virkelig elsker. Problemet er bare at jeg også gerne vil købe nyt til lejligheden. Kunne tage på ferier. Og forhåbentlig også spare lidt op. Det kræver ikke de store matematiske færdigheder at se at det regnestykke ikke går op, når jeg samtidig også er på SU. Men så er det jo godt at man har nytåret, som en påmindelse om at der altid er en mulighed for at starte forfra – eller starte noget nyt op. Således håber jeg på at 2013 bliver året hvor jeg én gang for alle får gjort op med mine til tider usunde shoppevaner, og istedet er fokuseret på kvalitet fremfor kvantitet. Derfor indfører jeg fra januar en “regel” om at der skal sælges to ting fra garderoben før der må komme én ny ind. Jeg vil sætte et fast beløb af hver måned som må gå til shopping, og dette beløb må som udgangspunkt ikke overskrides.
Med disse nye spilleregler in mente og med en grundig gennemgang af nuværende garderobe, er jeg nået frem til mine drømmekøb for 2013.
Jeg skal have købt mig en stor lange-finger ring til at supplere min Ysl arty ring med. Favoritten er af disse fra Line & jo.
Desuden mangler jeg også stadig et par lækre læderbukser, og eftersom jeg ved at jeg nærmest vil komme til at bo i sådan et par, så tænker jeg at pengene for et sådan par, vil være givet godt ud!
Balenciaga Velo’en er nok det ultimative drømmekøb for 2013, men hvis jeg bare i 3-4 måneder ikke lagde nogle penge på highstreet, så ville jeg allerede være et godt stykke på vej mod en reel Balenciaga-opsparing. Tankevækkende!
Derudover så trænger jeg efterhånden til en ny læderjakke. Den jeg har er ved at være 6 år gammel, og det kan godt mærkes på læderet. Desuden er det en model som ikke kan lukkes, og det savner jeg altså ret meget.
En lækker grå basis cardigan står stadig på shoppelisten. Havde ellers købt denne cardigan hjem fra Mango, men den kradsede og er derfor røget retur igen.
Sidst men ikke mindst, så skal jeg have anskaffet mig et skater-skirt, som jeg vil matche med printede t-shirts og en cardigan.
Hvad er jeres drømmekøb for 2013?
 • Reply
  Katrine Guldbæk
  18. december 2012 at 20:07

  Ville også ønske, at jeg var lidt bedre til at spare op, så det vil jeg prøve at gøre i 2013 og få solgt ordentlig ud af min garderobe, så jeg kan få fat i det jeg virkelig gerne vil have. Er helt vild med de ting du har fundet. Især nederdelen og cardiganen – hvor er de fra? 🙂

 • Reply
  Line S.
  18. december 2012 at 20:21

  Håber det lykkes for os begge i så fald 😉
  Cardiganen er fra American Vintage og nederdelen fra Designers Remix!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  18. december 2012 at 20:54

  Super lækkert indlæg som både er velovervejet og velskrevet! 🙂
  Jeg er bange for at jeg ikke helt kan leve efter de spilleregler! Jeg har de seneste maaange år foretrukket færre og dyrere køb, men jeg kan nu godt lide at supplere med H&M; Trend, Zara og Cos! SUen rækker desværre heller ikke til så mange Acne-køb!
  Og skindbukser – Ja tak! Jeg håber 2013 bliver året hvor vi begge får et par!

 • Reply
  Anonym
  18. december 2012 at 21:33

  Har du et link til cardiganen, den er virkelig fin?
  Ved du hvor meget en Velo kan indeholde og hvad er prisen egentlig på denne taske?

 • Reply
  Anonym
  18. december 2012 at 23:35

  Rigtig fedt indlæg, jeg har også selv lavet en liste over ting der skal købes i 2013. På min liste er der også læderbukser og en ny læderjakke, og så drømmer jeg om en sort PS1 medium.
  Håber vi får indfriet vores drømme 🙂

  – Cecilie

 • Reply
  Anonym
  19. december 2012 at 8:13

  Lækre drømmekøb!
  Jeg tror, jeg er med på den med at spare op til sådanne køb, og jeg vil elske at være din støtte igennem op- og ned-shoppe-ture 😉

  // Simone Klinke

 • Reply
  Trinhammer
  19. december 2012 at 11:58

  Årh, du er da så irriterende fornuftig, søde!! 😉 Jeg ville ønske, jeg kunne gøre det samme… Lidt alá Marie fra Vilde Kaniner gør. Tiden må vise om jeg bliver mere fornuftig! Det må være noget med alderen?? 😉

 • Reply
  Line S.
  19. december 2012 at 12:23

  Det er dælme en aftale sveske! Det er altid rart at have en der holder en fast på de knap så sjove aftaler 😉

  P.S, jeg venter stadig på din blog 😉 <3

 • Reply
  Line S.
  19. december 2012 at 12:25

  Haha lad os nu se. Ét er at være ambitiøs, noget andet er at være realistisk. Men håber lidt det kan lykkes! Og ja, så godt at Vilde Kaniner har lavet lidt á la det samme. Til gengæld ville jeg aldrig kunne forsvare at gå ud og købe alle mine drømmekøb for den perfekte garderobe på én gang, sådan som hun har gjort. Desværre! Og ja det kan godt være det er noget med alderen. Det der voksen måtte jo begynde på et eller andet tidspunkt 😉

 • Reply
  Line S.
  19. december 2012 at 12:26

  Årh det lyder vel nok som nogle lækre ting Cecilie! Håber vi har selvdisciplinen til at huske på at 3 lækre ting altså ofte føles mere lækkert end 10 fra H&M;!

 • Reply
  Line S.
  19. december 2012 at 16:56

  Jeg har fundet cardiganen her: http://www.the-dressingroom.com/item/American-Vintage/Long-Wool-Mix-Cardigan-Charcoal/2YVW
  Det er en engelsk side, og har desværre ikke sat mig ind i om de sender til DK. Jeg har desværre ikke kunne finde cardiganen på nogle danske sites.
  Velo'en koster 9-10.000 DKK mener jeg. Har endnu ikke haft æren af at stå med en Velo i hånden, men mener den er lidt større end en city, og derfor burde kunne indeholde en macbook fx. Det kan en city mig bekendt ikke.

 • Reply
  Line S.
  19. december 2012 at 16:58

  Er også spændt på at se om det lykkes, men det er jo altid meget godt at sætte barren lidt højt, så der er noget at strække sig efter 😉 Men det kan også være jeg til februar synes det var verdens dårligste ide jeg kom på går 😉
  Krydser fingre for de læderbukser der. Hvorfor er det lige man aldrig er heldig at finde et par i ens størrelse på udsalg?!

 • Reply
  Amanda
  19. december 2012 at 18:59

  En velo kan ikke indeholde en mac… 🙂 men det kan en Work vist tilgengæld 🙂 Mit drømme køb 2013 er en lækker taske. En velo, en work eller en chanel, tror jeg, men er endnu ikke sikker. 🙂

 • Reply
  HighonSophie
  20. december 2012 at 0:19

  Sikke et nice og inspirerende indlæg 🙂 Jeg har også tænkt på noget lignene, men lad os nu se hvor lang tid det holder xb

 • Reply
  Line S.
  20. december 2012 at 16:55

  Øv, så er den måske alligevel ikke den ideelle drømmetaske. Synes bare Work virker så voldsom, selvom den også er ufatteligt lækker!

 • Reply
  Line S.
  20. december 2012 at 22:46

  Er glad for det kunne inspirere! 🙂

 • Reply
  Pixels og Poesi
  21. december 2012 at 12:10

  Super inspirerende indlæg – jeg glæder mig til at følge projektet 🙂 Jeg har selv gjort mig en del tanker om hvordan jeg skal gebærde mig i den kommende sæson, så det er sjovt at høre dine tanker 🙂

 • Reply
  Trine Lykke
  2. januar 2013 at 2:46

  Inspirerende indlæg. Jeg gør mig selv en masse tanker om hvad der skal tilføjes garderoben. Jeg har gjort nogle rigtig gode udsalgskøb i løbet af de sidste par uger, og går nu og venter på et på prisreduktioner mere. Kommer det hele i hus ser min shoppeliste anno 2013 ganske fornuftig ud.
  Mest af at håber jeg 2013 kommer til at byde på et par læderleggings, som dig, ved jeg at jeg vil komme til at bo i dem…
  Jeg synes forresten dit koncept med at to ting skal sælges før en ny kommer ind, er en rigtig god ide. Vil jeg helt sikkert overveje at praktisere!

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 18:17

  Er glad for jeg kunne inspirere Trine! Og udsalget er nemlig et oplagt sted at starte når der er nogle lækre køb man gerne vil have tilføjet garderoben.
  Krydser fingre for læderleggings til os begge i 2013 😉

Kommenter