Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. september 2017

Hej venner, er I kommet godt fra start på ugen? Min dag er heldigvis endt med at flyve afsted, selvom mandagsoverskuddet ikke var helt i top i morges. Var godt nok lidt træt ovenpå min fødselsdagsfejring igår, så troede aldrig, jeg skulle komme igennem dagen, da jeg stod op lidt over 6 i morges. Og nu sidder vi her. Næsten igennem dagen, jeg har et par hyggeliger timer med bloggen foran mig, og Mads rumsterer i køkkenet, hvor han står for aftensmaden i dag. Ikke nogen helt dum aften med andre ord. Som cherry on the top, er der et overflod af kagerester til overs fra igår, og den kage spiser jo ikke sig selv, som man siger 😉 

vsco-photo-5II Sidste mandag kom Mads hjem med den smukkeste buket fra min favorit blomsterpusher; Blomsterskuret på Værnedamsvej. De har det smukkeste udvalg, og mange af blomsterne tørrer så fint, så man kan have glæde af dem i ekstra lang tid! II

img_3982II Tirsdag morgen blev jeg vækket med overdådigt fødselsdagsbord, flag og fødselsdagssang. Og flotte gaver fra Mads. Nederdelen har I allerede set, og derudover fik jeg også en denimjakke, som jeg også glæder mig til at vise frem II

img_3997II Tænk hvis man kunne mæske sig i hummer, pommes fritter og bearnaise hver dag til frokost. Det ville da være indbegrebet af lykke. Nuvel, det kan jeg nok ikke slippe afsted med i praksis, og frokosten sidste tirsdag føles derfor som en sand luksus II

vsco-photo-4II Som afslutning på en helt igennem perfekt fødselsdag havde jeg de her to flotte mænd til bords til tirsdagsdrinks og pizza, og jeg følte mig meget heldig over at kunne få lov at bruge min aften med 4 gode venner og Mads II

img_4032II I sidste uge fik vi endelig bestilt flybilletterne til Hong Kong, og efter timelang research og gode tips fra flere af jer er valget faldet på Koh Lanta og Koh Lipe. Og jeg behøver nok ikke sige, hvor vanvittigt meget jeg glæder mig til vores næste ferieeventyr II

img_4074II Der var plantemarked i Absalon Kirken i lørdags, og det var altså en fryd for øjet for en plantedame som mig, selvom priserne var liiige hampre nok til, at der kom nyt med hjem II

img_4155II Glimt fra min fødselsdag igår, hvor jeg hverken var gået ned på pynt eller lækkerier. Men det har heller aldrig skadet nogen II

img_4121II Et lille udpluk af kagebordet. Og som jeg skrev, har vi simpelthen så mange kagerester til overs, at jeg er bange for, at jeg slet ikke får noget rigtig mad at spise i den her uge, hvis jeg skal nå igennem al den kage. Nåh men det er vel ikke de værste rester, man kan lægge inde med. Tænk sig hvis vi havde overflod af makrel i tomat eller blomkålssuppe, haha II

 • Reply
  kathrine
  19. september 2017 at 13:18

  Det er skønt med sådan et indlæg,bliv ved med dem!:).

  • Reply
   merimeri
   19. september 2017 at 14:16

   Bare rolig søde Kathrine – indlæggene her er ikke på vej nogen steder hen lige foreløbig 🙂

Kommenter