Hverdagsliv

En fornemmelse for striber

27. januar 2014
Vejret i dag er muligvis så langt fra forår, som det overhovedet kunne være, så istedet drømmer jeg mig væk til forår og fine striber. Jeg har snakket om det før, men en stribet bluse står efterhånden ret højt på ønskelisten. Jeg har leget lidt videre med stylingen af en sådan, og ovenstående ville være tre kombinationsmuligheder, som jeg nemt kunne iføre mig, og som jeg er temmelig sikker på jeg ville føle mig godt tilpas i. Så er det bare hvor jeg finder den perfekte stribede bluse. Nogle gode ideer?
Link til de forskellige items fra kollagen kan findes her
 • Reply
  Anonym
  27. januar 2014 at 11:02

  Jeg synes Saint James laver rigtig gode striber. De kan fås forskellige steder, bl.a. her: http://www.prinsesse2ben.dk/designere/saint-james/bluser/shirt-ecru-marine/5517_7931
  *Maria R

 • Reply
  Line
  27. januar 2014 at 11:04

  Dem må jeg da straks kigge nærmere på. Tusind tak for tippet Maria!

 • Reply
  Oh My Gown
  27. januar 2014 at 11:22

  Jeg synes, at Pieces har lavet en flot og billig stribet t-shirt 🙂 og så har Zara også en ret flot én.

 • Reply
  Julie / Its My Passions
  27. januar 2014 at 11:35

  Vil også så gerne have nogle flere striber ind i garderoben 😉

 • Reply
  Carina Trinhammer
  27. januar 2014 at 12:21

  Åh Line, vi har så meget samme smag! Det er næsten uhyggeligt 😉
  Jeg er selv på jagt efter 'den perfekte' stribede bluse for tiden, men synes ikke det er helt nemt… Skal vi ikke aftale, at vi liiiige giver hinanden et heads up, hvis vi finder den? 😉

 • Reply
  Line
  30. januar 2014 at 17:58

  Fedt, dem må jeg kigge nærmere på! Tak for tippene 🙂

 • Reply
  Line
  30. januar 2014 at 17:58

  Hørt!

 • Reply
  Line
  30. januar 2014 at 18:03

  Dét er en aftale søde Carina!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  2. februar 2014 at 16:55

  Jeg har desværre heller ikke fundet de perfekte striber endnu! Men jeg håber snart det lykkes, for pænt er det!! Bortset fra kombinationen af strømpebukser og shorts som jeg (som den eneste på kloden?) ikke forstår, ville jeg elske at iføre mig de tre outfits – Hvor er det lækkert stylet!

Kommenter