Hverdagsliv

MIN SOMMER I DANMARK – MED METTE MARIE LEI LANGE

2. juli 2020

Jeg har endnu en sej dame linet op til jer, klar til at dele ud af hendes sommerfavoritter og planer. Mette Marie Lei Lange, der i mange år har været en favorit hos mig på grund af hendes livsglade og ærlige væsen.

I dag fortæller hun om glade sommerminder fra kolonihaven i Skovlunde, tipper om alt det, der sker i Køge netop nu, og om ø-ferieplaner. Jeg bliver simpelthen i det dejligste humør at af samle de her indlæg sammen, og jeg håber, at sommerglæder og inspirationen også smitter af på jer.

God læselyst ♥

Hvorfra har du dine bedste sommerminder?

Åh, det er en god blanding, men de mest tydelige er nok fra de somre, før vi købte hus, hvor vi havde en kolonihave i Skovlunde. Kontrasten mellem byen og vores lille frimærke derude var så stor og dejlig. Og så er jeg godt i gang med at samle til hobe her i Køge, hvor jeg har startet et mini-gartneri, om man vil, i haven, som jeg passer, mens Krapylerne (Mette Maries drønsøde tvillinger, red.) plasker i badebassinet.

Hvad gør netop det sted til noget særligt?

Det, de ting har til fælles, er, at det er mine steder. Mine og min families, hvor vi har hjemme. Og at de minder er skabt sammen med min familie.

Dine bedste tips til området

Jeg har ikke super mange gode tips til Skovlunde, men her i Køge er der ret mange gode ting at opleve. Eksempelvis har ishuset i Køge Marina de største softice med drys og guf, jeg nogensinde har set, for bare 15 kr., vi har fået det fineste havnebassin, man kan gratis låne kanoer af turistforeningen til at sejle på åen, og man kan se på dem, der gør det, mens man spiser rugbrødssandwich eller drikker kaffe helt ned til vandet på Kaffekælderen. Køge er kommet for at blive, I tell ya!

Hvad glæder du dig mest til ved den danske sommer?

I juli skal vi med hele min side af familien i sommerhus på Langeland i en uge. Det glæder jeg mig virkelig meget til! Oooog så får vi hund. En dejlig, lille gravhundehvalp, som flytter ind hos os på den første dag i ungernes sommerferie. Det bliver fantastisk

Hvor eller hvad skal du bruge din sommer på i år?

Solskin, køkkenhavearbejde, gin/tonics, måske et par københavner-dates med min mand og at tørre mine unger af, når de atter engang har tilbragt en hel dag nedsunket i klorvand på græsplænen. 🙂

    Kommenter