Hverdagsliv

TODAY I WANNA WEAR

25. september 2014
Jeg er så småt ovenpå igen, og således er min lyst til, at iføre mig andet end nattøj, også ved at være tilbage på sit normale leje 😉 Selvom man selvfølgelig ikke skal undervurdere glæden ved nattøj, så tror jeg nu nok, at mine kollegaer er glade for, at jeg trods alt valgte at tage normalt tøj på, da jeg var tilbage på job idag. Tænker at fortsætte dén stime i morgen, og vil I den forbindelse yderst gerne se ud á la ovenstående.
 Jeg er ret begejstret for klassiske sorte bukser i øjeblikket, og drømmer om, at matche dem med ternede skjorter, vamset strik, eller oversized t-shirts, og så enten til korte støvler, flade sko eller sneakers (I fornemmer godt, at jeg mener de klassiske bukser kan bruges til nærmest ALT, ik’?). De perfekte klassiske bukser mangler til gengæld stadig i min garderobe, det til trods for adskillige (forgæves) indkøbte varianter de seneste par år. De skal være helt smalle i benene, men må gerne være lidt loose i skridtet. De skal være sorte eller helt mørkeblå og ikke ankelkorte. Der skal være sidelommer og gerne usynlige baglommer. Ja, listen med krav er lang, MEN jeg tror måske, at jeg har fundet det perfekte par nu. Rosemunde kan nemlig ét eller andet når det kommer til klassiske bukser, og bukserne på kollagen her, lever umiddelbart op til alle kravene. De koster 799 kr og materialet virker desuden også godt. Oh yes, I think we’ve got a match. 
Hvad synes I om de klassiske herreinspirerede bukser?
Disse fra Rosemunde kan findes her og resten af bukseudvalget her. Det kan altså godt anbefales lige at tjekke deres udvalg ud!

XX
At the moment I’m all about classic pants, and would love to wear these tomorrow, paired with a checked shirt and pointy boots. Perfect for a day at work.
 • Reply
  Marie
  25. september 2014 at 19:10

  Fedt råt look. Love it! :-)- Marie // http://lilleogvaagen.marielouiseotto.dk

 • Reply
  N.K.L
  25. september 2014 at 19:53

  sikke et lækkert sæt! den taske er sååå lækker :)www.nkl-fashion.dk

 • Reply
  Cassandra Hemmingsen
  25. september 2014 at 20:30

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply
  Ida
  26. september 2014 at 6:01

  Årh den tanke kender jeg godt. Man ved lige præcis hvad man vil have, men det findes bare ikke 100 % – måske der er små designere gemt i os? 🙂 Men ja de rette klassiske bukser burde jo næstes være et much :)Og dejligt at høre at du er oven på og tror også at dine kollegaer sætter pris på at du ikke var hoppet i nattøjet 😉

 • Reply
  Sara Bøge Josefsen
  26. september 2014 at 7:34

  Hvor er det fint! Har selv to par sorte herrebukser, og efter jeg har fået dem bruger jeg dem åbenbart så meget at folk er begyndt at kommentere på når jeg har jeans på (ala. du går da aldrig i jeans..) Hvad sker der for at noget kan være så stylish og samtidig så behageligt som de klassiske herrebukser 😉 winwin!

 • Reply
  Sofies closet
  26. september 2014 at 9:38

  Den frakke er virkelig pæn! 😀

 • Reply
  Trine Lykke
  27. september 2014 at 13:10

  Åh det er et lækkert sæt Line, kunne jeg også hoppe i uden at blinke 🙂

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:44

  Jeg er først for nyligt faldet for den, men nu kan jeg slet ikke få den ud af hovedet igen 😉

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:55

  Er glad for du synes om det. Det er også så tilpas enkelt og råt at det vil gå til hvad som helst.

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:56

  Haha ja måske. Jeg mangler bare tålmodighed ved symaskinen, til at jeg realistisk kunne gå af designets vej 😉

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:56

  Haha herligt. Flere herrebukser til folket!

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:57

  Tror også du ville være vældig fint i det – og elementerne i outfittet har du jo nærmest allerede på plads 😉

Kommenter