Hverdagsliv

Den nemme hverdagsgarderobe

21. april 2014
For mig består kunsten bag lækre hverdagsoutfit, i at have en lækker basisgarderobe der kan kombineres på kryds og tværs.
Vi kender nok alle sammen det med at være lidt begrænsede på tid og overskud om morgenen, og derfor er det, i hvert fald for mig, vigtigt at outfittet ikke kræver de store overvejelser. Det skal være simpelt, lige til, og så skal jeg føle mig godt tilpas i det, uanset hvilke begivenheder dagen byder på.
Med udgangspunkt i de nøgleord, så vil jeg her komme med mit bud på tre lækre hverdagsoutfits, som med få justeringer kan bruges året rundt.
Jeg fascineres af hvor få elementer der egentlig kan indgå i et outfit, og det alligevel fremstår detaljerigt og lækkert. Hemmeligheden er nok lækre accessories, og jeg vil til hver en tid advokere for vigtigheden i at akkompagnere dit outfit med en lækker taske. Så gør det nemlig ikke så meget om der står H&M; i nakken på din basis tee, eller Vero Moda i linningen på dine klassiske smalle bukser. 
Det her outfit behøver nok ikke den store introduktion. Simpelt og lækkert, og nok det outfit jeg til hver en tid ville ty til, hvis jeg fornemmede en tøjkrise lige rundt om hjørnet. Effekten af læderbukser, casual tee og blazer skal man ikke undervurdere, og jeg vil gå så vidt som til at sige at det her outfit virker hver gang ? og uanset anledning. Outfittet her kunne fungere lige så fint med den lange trenchcoat, såvel som med sneakers, og det er netop dét der gør den simple hverdagsgarderobe interessant. At alle elementer kan bruges på kryds og på tværs, og uden dårlig samvittighed over købet af “den der bluse, som i virkeligheden kun kan bruges til bestemt par bukser”.
 Kombinationen af draperet nederdel og en løs overdel er i øjeblikket en ret stor favorit hos mig. Til en dag på jobbet eller studiet ville jeg smide en læderjakke over, sætte et par klassiske korte støvler til og så drysse det hele lidt ned med en tote bag som taske. Det gode ved dette outfit er, at det med det rigtige tilbehør også nemt ville kunne bruges til en aften ude. Tilsæt høje hæle, en lækker taske og masser af smykker, og du vil være klar til at tage af sted.
 • Reply
  Julie / It's My Passions
  21. april 2014 at 17:57

  Har svært ved at vælge min favorit – de er alle sammen så pænt sammensat 🙂

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 18:35

  Hvor er du sød Julie. Jeg kunne også nemt iføre mig alle tre outfit lige med det vuns 🙂

 • Reply
  Katrine
  21. april 2014 at 19:05

  Ej, sikke et fedt blogindlæg! Alle tre sæt er så godt sat sammen, og jeg kunne se mig selv i dem alle tre – havde bare aldrig fundet på det selv. Så tak for det! Og hvis man må ønske, så ønsker jeg med det samme flere af den slags indlæg i fremtiden 🙂

 • Reply
  sortegrisen
  22. april 2014 at 19:18

  Jeg har som Julie også svært ved at vælge en favorit.. Men jakken på den øverste collage måtte gerne flytte ind hos mig (og tasken self. haha)

  Pernille

 • Reply
  Sofies closet
  22. april 2014 at 19:45

  Tror casual chick må blive min favorit, men kan rigtig godt lide alle tre outfits 🙂

 • Reply
  Stephanie
  22. april 2014 at 20:08

  Virkelig lækre outfit's
  Kan lide alle de look du har stylet!!
  Især jakken fra outfit 1, kunne være lækker at eje!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  22. april 2014 at 21:05

  Hurra for kloge ord og flotte collager Line! Og du har helt ret – Ovenstående er netop svaret på den perfekte garderobe, og opskriften på hver eneste dag at kunne opnå et casual og cool look! 😀

 • Reply
  Line
  24. april 2014 at 14:29

  Hvor er du sød Katrine. Man må MEGET gerne komme med ønsker til blogindlæg. Det er blevet skrevet på huskelisten med det samme 😉

 • Reply
  Line
  24. april 2014 at 14:30

  Jakken er også bare så klassisk og enkel at den vil kunne gå til ALT!

 • Reply
  Line
  24. april 2014 at 14:31

  Jeg har egentlig også svært ved selv at vælge et favorit outfit, men det tænker jeg er et godt tegn, og at jeg så rent faktisk er nået frem til nogle outfits der fungerer.

 • Reply
  Line
  24. april 2014 at 14:31

  Er rigtig glad for du kan lide dem Stephanie!

 • Reply
  Line
  24. april 2014 at 14:32

  Og hurra for søde læsere nu vi er igang! 😉

 • Reply
  Anonym
  24. april 2014 at 21:21

  Hej Line. Fine outfits, er især lun på jakken øverst. Hvor er den fra?

 • Reply
  Chau
  25. april 2014 at 12:25

  Alle outfit er så fine, så svært at vælge en. Fin collage som enkelt og informativ viser en basis garderobe.

  /Chau

Kommenter