Hverdagsliv

DENGANG DET IKKE VAR EFTERÅR

23. september 2014

Magasin cashmere cardigan (here) / Magasin tee (here) / Moss Copenhagen skirt (here)
Topshop flats (old, similar here)
Så for den, så skal jeg da lige love for at efteråret sådan for alvor kom. For at sympatisere med det pludseligt kolde vejr, så har jeg lagt mig syg .. Snotforkølet, ondt i halsen og en feberramt krop der ikke kan holde ud at være nogle steder. Selvmedlidenheden er i top, men til gengæld har jeg lige været nede og købe ind til suppe, og uanede mængder af chokoladekiks og skumbananer. Altså burde der være en reel chance for at jeg nok skal komme ovenpå igen.
Jeg vil spare jer for mig med rød næse og nattøj, og istedet vise jer dette outfit, som efterhånden er nogle uger gammelt, men det gør det ikke mindre pænt af den grund. Kan I spotte noget nyt?

Cashmere cardiganen, som jeg ENDELIG har kunne strege fra shoppelisten. De af jer som har læst med i noget tid ved, at den har figureret på min shoppeliste i noget der minder om evigheder. Nu har jeg altså langt om længe fået taget mig sammen til at få den købt, og den bliver da heldigvis også brugt flittigt. 
Kan I have en dejlig dag derude. Solen skinner, som den kun kan på en gylden efterårsdag, og dét skal man altså huske at glæde sig over!
 • Reply
  Anne Cathrine Bro
  23. september 2014 at 12:47

  Hvor er den bare flot. Og så ser den jo bare fluffy og dejlig blød ud. Jeg ønsker mig også rigtig meget en acne cardigan. Men min ønskeliste er så lang, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte!Og god bedring til dig <3 jeg kan også godt mærke i halsen, at temperaturen ændre sig!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  23. september 2014 at 12:50

  Der er så møg koldt lige nu! Jeg havde også bare ben i sidste uge og bare så sent som i lørdags var der lækkert vejr, men det ændrede sig godt nok lige kraftigt. Så nu bliver det bare ekstra koldt at tage outfits billeder ;-).God bedring til dig 🙂

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  23. september 2014 at 16:09

  Syntes også desværre, at jeg er begyndt at snøfte en smule – æv! Og hvor er den cardigan bare lækker, den ser noget så blød ud 🙂

 • Reply
  Ida
  23. september 2014 at 16:56

  Nej øv øv øv sødeste Line, rigtig meget godbedring <3Og year du endte med en fra Magasin – sagde jo at det var de bedste :)Rigtig rigtig god bedring <3

 • Reply
  Colombe de la paix
  23. september 2014 at 21:59

  Uh, et sommer-outfit! Jeg vil have sommeren tilbage! 😛

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:17

  Jeg ville heller ikke have spor imod et par uger mere med sommervejr 😉

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:17

  Tak søde Ida. Og ja, turde da ikke andet end at gå med Magasin-versionen, sådan som du roste den 😉

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:18

  Og den er endnu mere blød og lækker end den ser ud. Jeg er enormt sart med uld der kradser, så cashmere det er altså vejen frem.

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:19

  Haha årh hvor jeg godt kender det med lange ønskesedler. Men så kan du jo være lidt på forkant med ønsker til julegaveønskesedlen ;)Acnes cardigans er virkelig også lækre, jeg synes bare de kradser, så jeg er nødt til at gå efter versioner i cashmere, og det har Acne vist ikke i nogle af deres.

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:20

  Suk ja, outfitbilleder bliver kun mere problematiske fra nu af. Det er det værste ved vinteren – at det ikke er til at tage ordentlige billeder til bloggen, med mindre man er villig til at fryse halvt ihjel, for at få dem taget.

Kommenter