Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I JULI

1. juli 2020

II Billede fra sidste gang vi var afsted på camping. Bornholm i 2017. I juli er det tid igen II

Juli er over os, og for rigtig mange af os er det formentlig lig med højsæson for ferieplaner. Det er blevet tid at vende hverdagen ryggen, og for en stund trække stikket fra vante forpligtelser. Altså dem der lader sig vende ryggen. Det gør børn, madlavning og tøjvask sjældent, men så er der til gengæld andre ting man kan give afkald på. Som arbejdsdeadlines, en fuldt pakket kalender og vækkeure. Det har jeg i hvert fald planer om at gøre. Nyde at tjekke ud og i min ferie lave så lidt som muligt.

Her er mine planer og ønsker for juli ♥

 • Udleve sommerhusdrømmen når vi fra på lørdag tjekker ind til to uger i mine svigerforældres sommerhus i Gudmindrup Lyng. Glæder mig uendeligt til daglige ture til stranden, frisk fisk fra havnen, store is, dovne dage med en bog på terrassen.
 • Invitere gode venner på sommerhushæng. Drømmer om at skabe nye sommerminder med kære venner, og sommerhus føles som det oplagte kulisse.
 • Fejre mit yndlingsmenneskes anden fødselsdag. Forstår slet ikke, at det allerede er tid. Nolas første fødselsdag føles jo bare som et splitsekund siden. Den dag gad jeg i øvrigt godt gentage, for det var i sandhed opskriften på den perfekte børnefødselsdag. I år falder fødselsdagen sammen med vores ferie, så tror vi venter med den store fejring til i august.
 • Campere på sydfyn. Vi har ikke været afsted med mine forældres campinganneks siden 2017, hvor vi var med dem på Bornholm, men i år ser vi vores snit til at snige med til fyn i en lille uges tid, og jeg glæder mig til at Nola også skal stifte bekendtskab med campingferien. Ferieformen jeg selv er vokset op med, og som jeg som barn har så mange gode minder fra. Lange dage med nye venner på legepladsen efterfulgt af årelange brevudvekslinger som pennevenner. Synes der noget uendeligt fint over campingformatet.
 • Spise familiefrokost på Falsled Kro nu vi alligevel er på de kanter i sommerferien.
 • Afslutte morgenløb med at hoppe i havnen mindst én gang.
 • Forhåbentlig finde anledning til at lade mig køle ned fra sommervarmen med Campari spritz. Håber virkelig, at sommervejret kun er kortvarigt forsvundet.
 • Læse mig mæt i min nye stak af ferielitteratur. På jeres anbefaling har jeg bestilt Oplyst af Tara Westover, Omrids af Rachel Cusk og Hvor lyset er af Malene Ravn.
 • Spise mig (endnu mere) mæt i danske jordbær med fløde, og fjordrejer på nybagt brød med tandsmør.
 • Invitere Mads på en overraskelsesdate, som en kærlig gengældelse af vores magiske getaway til Lillero på hans initiativ.
 • Reply
  Lullumut
  2. juli 2020 at 22:43

  I må endelig tage tage Nola med i Sommerland Sjælland! 🙂 Vi var der i september sidste år, hvor A var 1,5 år. Han hyggede sig helt vildt. De har sådan et mini-land for små mennesker. Det vil hun elske 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2020 at 6:21

   Ej det er virkelig et godt tip kære Louise, for umiddelbart havde vi nemlig ikke sommerland på radaren, men fedt hvis det godt kunne blive et hit!

Kommenter