Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I APRIL

1. april 2019

Rigtig glædelig april, venner ♥

Nu føles det for alvor som forår! Dagene bliver længere og lysere, byen føles pludselig som født på ny, som alle rykker udenfor og giver den liv, og så bliver den bare så meget pænere af, at det begynder at spire alle vegne. Jeg elsker mellemsæsonerne; forår og efterår, og tingene de bringer med sig. Farverne og det milde vejr. For ikke at tale om garderoben, som altså altid er mere medgørlig end sommer og vinter. Jo, jeg er helt og aldeles klar til at tage hul på april. Og jeg har planer om at få det bedste ud af den. Således håber jeg, at jeg, når vi når maj, kan se tilbage på en måned, der har budt på …

  • Gode solskinstimer på legeplads med Nola. Hun prøvede at gynge for første gang i weekenden. Og ELSKEDE det. Så nu kan jeg slet ikke vente til at komme afsted med hende igen. Min lille, store baby. Mon nogle af jer har tip til byens bedste legepladser for de helt små, gerne med babygynger?
  • 10 dages påskeferie med min lille familie. Vi har indtil videre intet som helst på programmet, og jeg glæder mig så, så meget til at have al tiden i verden sammen bare os tre. Bliver nærmest som da vi havde barsel sammen i starten.
  • Tage hul på en makeover af vores soveværelse. Efter vores nye seng er flyttet ind mangler der igen lidt en rød tråd i rummet, og det skal der gøres noget ved. Tænker at dele lidt mere om de tanker i et seperat indlæg, for jeg har store planer. I hvert fald på papiret. Så ser vi om jeg ender med at kunne løbe dem helt i mål.
  • Flytte formiddagsstunden, hvor Nola sover lur, ud i solen med min favoritte i koppen og en god bog i hånden. Jeg har sådan savnet at læse, og har ikke åbnet en bog de sidste mange måneder. I sidste uge kom jeg dog endelig tilbage på sporet, og har slugt næsten hele Thomas Korsgaards Hvis der skulle komme et menneske forbi på bare få dage. Så god læsning, og jeg nyder så meget roen, der indfinder sig, som den ene side tager den anden. Næste bogprojekt bliver Den der lever stille af Leonora Christina Skov.
  • Tage de første spæde skridt hen imod planlægningen af vores bryllup. Har lidt svært ved at finde ud af, hvor man skal starte, men jeg drømmer om at have god tid til projektet, så jeg vil gerne igang! Måske i første omgang få læst Bryllup, som dygtige Emily, Acie, Cathrine og Christina har forfattet. Forestiller mig der er god inspiration at hente der.
  • Spise årets første gammeldaws. Med rigelige mængder guf. Det hører sig altså til, når forårssolen for alvor har gjort sit indtog.
  • Nyde langsom morgenmad uden babyafbrydelser og i selskab af søde damer. Les Trois Cochons på lørdag og Babbo-Ria på søndag. Førstnævnte er jo en evig favorit i min bog, men jeg glæder mig særligt til at prøve Babbo-Ria, som jeg har hørt godt om. 
  • Støve forårsgevandterne af og i samme omgang en grundig garderobeoprydning, så jeg kan blive klar til de nye forårs- og sommersæsoner. Synes igen jeg er blevet fanget af en garderoberytme, hvor det er de samme par håndfulde stykker tøj, jeg har i brug, og det generer mig med så meget ubenyttet tøj. Så der skal sorteres med hård hånd, og forhåbentlig jeg så kan finde tid til et loppemarked i maj, hvor der kan blive solgt ud af det, der bliver tilovers. 

    Kommenter