Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

7. september 2022
II Septembersol strålende ind af vinduet og gyldne efterårsfarver på mit spisebord. Genvejen til min lykke II

September har lagt fra land, præcis som jeg håbede på. Med sensommersolen dansende ind ad vinduerne, kølige morgener og lune eftermiddage. Åh hvor jeg nyder det! Og jeg håber det fortsætter, også til vi kommer hjem fra Mallorca om en god uges tid. Vores ferienedtælling er nemlig ved at være ved vejs ende og om bare tre dage sætter vi os til rette i flyveren, klar til at klemme det allersidste ud af sommeren under spanske himmelstrøg. Således går de sidste dage her med at fare lidt forvildet rundt, som jeg prøver at få de sidste deadlines på jobbet til at makke ret, mens jeg får styr på kufferter og pakkenelliker. Vi er stadig ret grønne i at rejse med børn, og det er blot anden gang vi skal ud af flyve hele vores flok, så jeg er ikke helt der, hvor jeg synes det er udpræget afslappende at blive ferieklar. For har vi nu husket alt til børnene? Hvilken underholdning og hvilke snacks skal blive vores redning på flyveturen? Og hvordan kommer de til at klare turen? Vi skal flyve allerede 6:30 lørdag morgen, og skal således frygtelig tidligt op, så det kan godt blive en lidt lang dag at være på farten. For os alle. Jeg glæder mig bare til vi er fremme og derfra kan lade ferieformen finde sin vej.

Af samme årsag forventer jeg også, at her nok bliver lidt stille herinde den næste uges tid, med undtagelse af et fødselsdagsønske-indlæg en af jer har efterspurgt, og som jeg da gerne vil dele. Så det kommer. Og ellers så snakkes vi ved henne på Insta eller igen her, når vi er tilbage fra ferien. Fyldt op med is og solskin!

Indtil da, små rare glimt fra ugen den seneste tid ♥

II Morgensvøm med sød veninde inden arbejdet kaldte. Dét er altså livskvalitet i højeste potens. Drømmer stadig om en dag at bo i kort gåafstand til vandet. Some day … II
II Endelig tid at lufte jeans igen. Har I også savnet dem lidt? II
II Dhl Stafet med gode kollegaer og højt humør. Og trætte ben. Jeg er virkelig ikke god til at hive mig selv op til at træne eftermiddag/aften, det er som om, min krop er gået lidt i dvale på det tidspunkt, men det var rart at trodse det med aftenløb i sidste uge, og stemningen i Fælledparken var der ikke en finger at sætte på II
II Lørdagsstemningen …. II
II Også et postkort fra vores lørdag. Ægte dase dag, som I nok fornemmer II
II Nola er virkelig ivrig efter at hjælpe til med alverdens projekter herhjemme, og især dem der kræver værktøj. Hun har sin egen lille værktøjskasse og foreslår altid stolt, at vi kan bruge hendes grej, når noget skal fixes herhjemme. Således fik jeg med en sød assistent, da vi i sidste uge spartlede hullerne fra den gamle billedvæg II
II Fik det bedste ud af et sent eftermiddagsmøde på hjemmekontoret, hvor børnene også var hjemme. Fuld forplejning og magelige mødeomgivelser II

    Kommenter