Ting jeg kan li'

MINE FØDSELSDAGSØNSKER

8. september 2022

Om fire dage fylder jeg fireogtredive. Og mens jeg bilder mig ind, at jeg stadig er i start trediverne indtil jeg næste år rammer femogtredive, er sandheden at jeg det meste af året allerede har rodet rundt i om jeg var tre- eller fireogtredive. Er det en ting, når man bliver sådan rigtig voksen, at det bliver sværere – og måske også mindre vigtigt – at huske egen alder?

Men jeg glæder mig uanset. Er ret stor fan af fødselsdagskonceptet, og gør mig altid umage med at bruge dagen på noget godt. I år skal dagen bruges på Mallorca, og jeg forestiller mig noget med fødselsdagsdrinks ved poolen, is ad libitum og helt optimistisk en god middag ude i byen om aftenen. Om børnenes overskud tillader det. Ender det med room service, gør det heller ikke spor. Jeg glæder mig bare til en hel dag omgivet af min lille flok med udsigt til blå himmel og palmer. Tænker det er nok til at gøre fødselsdagen værd at huske på!

Der var en af jer der spurgte, om jeg ikke ville dele min ønskeseddel med jer, og det vil jeg gerne. Især fordi jeg også altid hygger mig lidt med at nørde de her kollager, så glæden er lige så meget på min side. Som I kan se, er ønskerne en god blanding af ren selvforkælelse og et par praktiske tilføjelser til garderoben som en ny regnjakke og solbriller

1 SKALL HOME toilettaske
2 RAINS regnjakke
3 HONEY body oil
4 CALMISH gua sha
5 OCEANIA bakke
6 LOVECHILD1979 shorts
7 CELINE solbriller
8 PURELY PROFESSIONAL shampoo
9 H2OFAGERHOLT kasket

    Kommenter