Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

26. april 2019

Godmorgen derude, glædelig fredag. Glædelig weekend-lige-rundt-om-hjørnet! 
Selvom weekendlængslen måske ikke er helt så udpræget som i andre uger ovenpå mandagens fridag for de flestes vedkommende, da er det nu alligevel meget rart at weekenden er over os. 

Og vi har et ganske overkommeligt program for de kommende dage. Når Nola er færdig med sin formiddagslur triller jeg med en mødregruppe-veninde i Zoo og spiser frokost med ungerne der. Vejret er jo helt perfekt til det og det er med at udnytte årskortet dertil. En herlig start på weekenden synes jeg. I aften skal vi bare hygge herhjemme og i morgen med, hvor Mads skal hænge ud med sin vin-loge. Heldigvis først sidst på eftermiddagen, så indtil da har jeg planer om at nå hen og træne og ellers bare ud og trille en lang familietur på Vesterbro og Frederiksberg med et håb om, at vejrudsigten, der pt lover lørdagsregn, ikke kommer til at holde helt stik. 

Søndag har jeg en morgenmadsaftale med to veninder. Vi forsøger os med Babbo-ria igen, som desværre havde lukket sidst vi havde en aftale der. Nu skal det være. Bagefter hjem forbi et vennepar og så videre til IKEA, hvor vi skal have købt lidt småting forud for en sommerhustur i næste weekend. 

Og jeres weekend, har I noget spændende på programmet? Ellers har jeg samlet en håndfuld weekendideer sammen til jer, som I skal være velkomne til at plukke fra.

  • Hvis vejrudsigten med regn fortsætter, kan du passende tage i biografen og se premierefilmen “Til vi falder” med Dar Salim i en af hovedrollerne. Traileren lover godt, og jeg vil gerne nå at få den set … hvis jeg da kan holde til at se en ulykkelig film, om et barn der mister livet. Åh.
  • Ingen forårsweekend uden også et væld af markeder i København at tage til, bl.a. plantemarked i Absalon, Loppemarked i Blågårdsgade, Veras Market, og et Liewood og Soft Gallery lagersalg i Nørrebrohallen. 
  • Skynde dig forbi din nærmeste magasin-dealer og køb nyeste udgave af Vores Børn, hvor seje Cathrine pryder forsiden. Ammende med sin nøgne søn i sine arme. Efter sigende første gang nogensinde at det syn er nået hele vejen til en forside. Om man er kernemålgruppen til magasinet eller ej, synes jeg det er så fint at støtte op om aftabuiseringen af ammebryster i det offentlige rum. 
  • Allier dig med Soundvenues store guide til de 25 bedste dokumentarer på Netflix lige nu og sæt dig godt til rette i sofaen klar til at lede dig underholde og uddanne. 
  • Halleluja, kinarullen er på vej til at blive hip igen. I Holbergsgade ligger Cholon by Lâm Lê. Her serveres kun kinaruller, og ifølge Politiken er de “usædvanligt gode, og man skulle da ikke være for fin til at snige sig til sådan en sprød størrelse fra den gyldne brønd i løbet af weekenden. 

    Kommenter