Ting jeg kan li'

PÆNE SØNDAGSØNSKER

21. maj 2017

kirsebaer-oereringeREKLAMELINKS: II 1 &OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II 2 KIRSEBÆR ØRERINGE (LINK HER) II 3 TOPSHOP NEDERDEL (LINK HER) II 4 II STIG P RUSKINDS SANDALER (LINK HER) II

Jeg er gået omkuld i sofaen efter at endnu en dag er blevet brugt på at komme et skridt nærmere en færdig murstensvæg i soveværelset. Vi fik repareret alle fuger idag, så nu kan vi efterhånden ane målstregen forude, og vi håber på, at vi allerede tirsdag eller onsdag kan flytte tilbage ind i værelset. Glæder mig til at opdatere derfra, når vi er kommet på plads.

Nu bruger jeg de sidste timer af søndagen på at finde pæne fristelser hos mine favoritwebshops, mens Matador kører i baggrunden og jeg har mine fødder solidt placeret i et fodbad. En ganske glimrende afslutning på weekenden, nu det skal være.

Og se lige nogle pæne sager, jeg har fundet. En perfekt klassisk t-shirt fra &Other Stories, som er min absolutte favorit, når det kommer til basis t-shirt. Sådan en kan man altid bruge i garderoben. Så er der de fine kirsebærøreringe, som er perfekte nu hvor sommeren endelig er over os. De koster knap 140kr, hvilket er det bedste af det hele. Den stribede flæsenederdel fra Topshop har jeg haft liggende i min virtuelle indkøbskurv de sidste par dage, og jeg er svært fristet. Tænker den kunne blive en ny storfavorit de kommende måneder. Og så er der de navyblå mules fra Stig P. Prøvede dem for noget tid siden, men på det tidspunkt virkede foråret stadig så tilpas langt væk til, at jeg ikke kunne få mig selv til at kaste 1100kr efter sandaler. Nu er de til gengæld sat ned med 20% og jeg overvejer derfor, om de måske kunne bruges som sko til brylluppet. 

    Kommenter