Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. maj 2017

Hej derude, det bliver til en sen indtjekning idag, men jeg har i løbet af weekenden fået tillusket mig en dum forkølelse, så overskuddet halter lidt efter idag. Efter at have tilbragt eftermiddagen på sofaen er der dog lidt mere overskud at hente, og jeg kan lige nå min mandagstradition; at dele små rare glimt fra ugen der gik.

img_1991II Torsdag morgen holdt vi begge træningsfri, og det gav plads til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden. Og sådan en granolabowl er altså noget nær den bedste – og pæneste – start på dagen II

fullsizerenderII Mads og Monopolet i det Kongelige Teater lørdag aften. Så hyggeligt at udvide min lørdagsmorgen tradition med en live seance II

fullsizerender-1II Tirsdags G&T til et event i Emil Thorups Handvärk apartment. Åh der ville jeg altså ikke have spor imod at flytte ind II

img_1986II Det fineste blomster vue på en aftengåtur rundt på mit Vesterbro II

img_2011II Ham her og en solskinsplet på Litauens Plads <3 II

img_2009II Hjemmelavede hotdogs. Så er det altså definivt sommer! II

    Kommenter