Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. juni 2016

Kalenderen skriver endnu engang mandag og det er derfor blevet tid til at se tilbage på nogle af de rare stunder fra den forgangne uge. Fra tour de Amager med gode venner til årets første danske jordbær og søndag med bland selv slik og blogging i sengen. Jo, sidste uge var slet ikke så tosset.

FullSizeRenderSom jeg skrev om igår, var jeg ikke just den bedste udgave af mig selv i lørdags, hvor jeg havde gevaldige tømmermænd efter fredagens sommerfest med arbejdet. Mads er til gengæld (også) verdens bedste kæreste, når jeg har tømmermænd og sørgede derfor for forfriskninger fra Joe & the juice, hvilket hjalp gevaldigt på overskuddet.

IMG_8188Tirsdag efter arbejde satte vi et sæt gode venner i stævne med kurs mod det eksotiske Tårnby og Flyvergrillen. Og dermed også med udsigt til snasket grillmad, når det er aller bedst. For lige at toppe dette overdådige måltid, sluttede vi aftenen af med is fra Ismageriet og gåtur i Kongelunden, hvor vi drømte os til at eje et fint lille dele-kolonihavehus sammen. Sådan nogle aftener er nogle af de bedste!

IMG_8190Det samme kan man sige om mine svigerforældre, som torsdag inviterede på lækre sommersalater, grill og kølige apérol spritz i aftensolen.

IMG_8199Årets første danske jordbær <3

IMG_8203Jeg bliver så glad hver morgen, jeg står op, fordi det første syn der venter mig, er denne rosenbusk, som blomstrer så fint lige ude foran vores soveværelsesvindue. 

IMG_8210Til fredagens sommerfest var temaet 50’erne og i bedste Mad Men stil var der arrangeret stylister til at dulle os op. Jeg hoppede på en krøllet, høj hestehale og højt pandehår med swing. Og så var jeg ellers klar til at twiste. 

IMG_8207Igår trodsede vi det gode vejr og allierede os med bland selv slik og henholdsvis bloggen og fodbold i sengen. Det kan altså noget! Især når man døjer med andendags tømmermænd 😉

    Kommenter