Hverdagsliv

WARDROBE CHALLENGE / DAY 2

24. juni 2014

 Cos silk top / Vero Moda suede skirt / Isabel Marant boots
Dag 2 i min garderobeudfordring. Har du læst med i noget tid, så kan du måske huske at toppen her også var med i min sidste udfordring. Til trods for at jeg sidste gang lovede mig selv at jeg ville gå med den noget oftere, så har det altså ikke været tilfældet. Ved ikke hvad der er med den, synes den er vældig fin stylet på den rigtige måde, men synes bare dens muligheder er lidt begrænsede?! Har I gode forslag til hvordan I ville style den, så kom endelig med dem i kommentarfeltet!!
Så kunne jeg forresten også godt bruge jeres hjælp til en anden ting. Når jeg uploader mine billeder til bloggen, så bliver de altid virkelig slørede/grynede og jeg er SÅ træt og ked af det over det. Jeg bruger et Canon EOS 600D og mine billeder står skarpt når jeg overfører dem til iPhoto, men når jeg så herefter uploader til bloggen og siger de skal vises i oprindelig størrelse (typisk 480×720 pixel), så bliver de slørede. Er der nogle seje teknik-mennesker derude som har et bud på hvad jeg kan gøre ved det?
 • Reply
  Katrine Winsløv
  24. juni 2014 at 16:58

  Hej, tænkte på om du har trukket vinderen af din konkurrence? 🙂 Vh Katrine

 • Reply
  Cassandra Hemmingsen
  24. juni 2014 at 17:37

  PÆNT!

 • Reply
  Ditte Blog
  24. juni 2014 at 19:09

  Når jeg kommenterer fra min ipad eller iphone forsvinder kommentarerne. Så prøver lige igen fra en computer med fare for at gentage mig selv ;-)Jeg uploader altid mine billeder til photobucket og sætter html koden ind i indlægget. Så bliver kvaliteten ikke forringet, plus siden skulle kunne loade billederne hurtigere end hvis de er sat direkte ind 🙂

 • Reply
  High on Fashion
  24. juni 2014 at 22:45

  Du ser så fin ud søde Line 🙂

 • Reply
  Ida
  25. juni 2014 at 5:46

  Hvor lang er din tee? Jeg synes nemlig at den er noget så fin og ser massere af muligheder i den :)Jeg har samme kamera, men ved ikke hvordan billeder ser ud på iPhone, men på computeren synes jeg at de er skarpe – så kan desværre ikke hjælpe dig 🙁

 • Reply
  Line
  25. juni 2014 at 17:53

  Hej Katrine, det har jeg ja – det er også skrevet inde på det oprindelige give away indlæg 🙂

 • Reply
  Line
  25. juni 2014 at 17:53

  TAK <3

 • Reply
  Line
  25. juni 2014 at 17:56

  Det lyder mystisk, det må jeg da lige få tjekket op på. Er det noget du har oplevet flere gange?Jeg har også leget lidt med photobucket, men synes problemet er det samme. Når jeg tjekker mine billeder på min iphone eller ipad så fremstår de skarpere, så jeg mistænker lidt at problemet er på min macbook.

 • Reply
  Line
  25. juni 2014 at 17:56

  Tusind tak søde Karina!

 • Reply
  Line
  25. juni 2014 at 17:59

  Længden er faktisk et af problemerne, den har nemlig sådan en lidt underlig længde hvor den går næsten helt ned til numsen, så jeg synes kun jeg kan bruge den nede i nederdel eller bukser.

 • Reply
  Ida
  26. juni 2014 at 5:47

  Arh ja det kender jeg godt. Derfor køber jeg heller ikke rigtig den type bluser. Men kan jeg ikke stå for dem, så syr jeg dem faktisk lige, så dens muligheder er større.Så frem med saks, nål og tråd 🙂

Kommenter