Hverdagsliv

Leobasser i aktion

12. april 2013

I var et par stykker der gerne ville have en anmeldelse mine nye leopard espadrillos fra Ellos, så here go .. Kvalitet og pasform er overraskende god. Synes de er gode at have på, og sålen virker god kraftig, så det ikke er sådan nogle der falder fra hinanden efter et par ganges brug. De er måske en lille smule store i størrelsen, så hvis man svinger mellem 2 størrelser, så ville jeg nok gå efter den lille. 
Farven er lidt ubestemmelig gullig og det er nok det eneste sted hvor jeg er lidt skuffet over dem. Men det er småting, og jeg har ret hurtigt vænnet mig til farven og alt i alt er jeg virkelig glad for dem og glæder mig til at indvie dem rigtigt når det bliver lidt varmere!
Jeg tager i sommerhus med nogle veninder i weekenden, og jeg har som sædvanlig ikke fået forberedt et eneste indlæg til jer, så I hører først fra mig mandag igen. Men de lover jo også forår i weekenden, så I skal da heller ikke sidde og læse blogs alligevel 😉
Hav en skøn weekend søde I!

Kommenter